Steam Sifu Steam key 144.50₺

Makaleler
14
Yer
Antalia
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
R5 5600 / Evga Gtx 1660s / 2x8gb corsair vengeance 3200mhz / Asrock b550m-hdv
Meslek
Grafiker/Fotoğrafçı
İndirimlere bakayım derken eTail sitesinde Sifu'nun 144.50TL oldugunu gördüm. Ben alıyorum bir tane oynamasam bile kütüphanede dursun güzel fiyat.

Deluxe Edition 225TL.

Not: Bu site güvenilirdir. Eneba ve bu siteden oldukca fazla alışveriş yaptım bir defa bile sorun yaşamadım. Tavsiye ederim.

Epic Games bu oyunu bedava verecek diye biliyorum.

Epic Games bu oyunu bedava verecek diye biliyorum.

Kesin değil. Verebilir vermeyedebilir. 144TL para değil bu devirde. 7 gün sonra sona eriyormus indirim ama stok bitebilir. Ben yine de alıyorum Steam için.

Nasıl bir oyun? Hikayesi iyi ve hikaye üzerinden mi ilerliyor yoksa sadece bir dövüş oyunu mu? Pek beni sarmayacağını düşündüğüm için almadım hiç. Eğer hikayeli bir oyunsa alabilirim.

Nasıl bir oyun? Hikayesi iyi ve hikaye üzerinden mi ilerliyor yoksa sadece bir dövüş oyunu mu? Pek beni sarmayacağını düşündüğüm için almadım hiç. Eğer hikayeli bir oyunsa alabilirim.

Bende beni sarmayacağını düşündüm ama biraz ilgimi çekti şahsen. Dediğim gibi 144TL. Ancak yakın zamanda çıkan bir dizinin bir bölümünü Sifu oyunundan yapmışlardı görmüşsünüzdür belki de internette. Dizinin adı secret Level'di. İzledim çok iyi bir dizi. Her bir bölümü ayrı bir oyunun hikayesini gösteriyor. Love, deaths and robots yapımcılarından bir dizi sanırsam.

Aldım bende sağ ol.

Hikayeli diye biliyorum.

Hikayesi ve oynanışı çok zevkli bir oyun. Kol ile oynamanızı tavsiye ederim. Aksi halde kombolar kafa karıştırıcı olabilir

İndirim mi bitti? Bende 289 TL olarak görünüyor.

Oynamazsanız bir şey kaybetmezsiniz. Berbat vasatın altı bir oyundur kendisi.Zaten epic 28 Aralık günü ücretsiz vericek. Almayın derim

Oynamazsanız bir şey kaybetmezsiniz. Berbat vasatın altı bir oyundur kendisi.Zaten epic 28 Aralık günü ücretsiz vericek. Almayın derim
Hocam berbat vasatın altı demenizin sebebi nedir? Benim 50 saatim var halen daha değer verdiğim bir oyundur. Hikayesi kısa sürüyor fakat bence yinede oldukça özgün bir yapısı olan bir oyun benim için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…