Çatlı Reis Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 3.305 Çözümler 7 Yer Fransa, Paris, Eiffel Tower Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2023 #1 Doom Eternal 87, Sifu ise 193TL hangi oyunu tavsiye edersiniz? Zor oyun severim ama küçüklükten beride FPS oyunlarına ayrı hayranlığım var, o yüzden kararsız kaldım. Eğer Doom Eternal derseniz Deluxe paketi almak daha mı mantıklı?
Doom Eternal 87, Sifu ise 193TL hangi oyunu tavsiye edersiniz? Zor oyun severim ama küçüklükten beride FPS oyunlarına ayrı hayranlığım var, o yüzden kararsız kaldım. Eğer Doom Eternal derseniz Deluxe paketi almak daha mı mantıklı?
Fikirsiz Hectopat Katılım 27 Temmuz 2022 Mesajlar 1.184 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2023 #2 Hocam bence fiyattan dolayı Doom derim bir de Deluxe alın daha mantıklı DLC ekliyor.
B Berk Count Hectopat Katılım 3 Şubat 2023 Mesajlar 2.566 Çözümler 34 Yer Eben, New York 3 Ağustos 2023 #3 Doom tabii ki bu da soru mu? Hem arada 100 TL var hem de biri aaa biri bağımsız oyun kafasında Doom al geç.
Doom tabii ki bu da soru mu? Hem arada 100 TL var hem de biri aaa biri bağımsız oyun kafasında Doom al geç.
Çatlı Reis Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 3.305 Çözümler 7 Yer Fransa, Paris, Eiffel Tower Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2023 #4 Fikirsiz dedi: Hocam bence fiyattan dolayı Doom derim bir de Deluxe alın daha mantıklı DLC ekliyor. Genişletmek için tıkla... DLC'ler nasıl hocam peki?
Fikirsiz dedi: Hocam bence fiyattan dolayı Doom derim bir de Deluxe alın daha mantıklı DLC ekliyor. Genişletmek için tıkla... DLC'ler nasıl hocam peki?
Fikirsiz Hectopat Katılım 27 Temmuz 2022 Mesajlar 1.184 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2023 #5 Çatlı Reis dedi: DLC'ler nasıl hocam peki? Genişletmek için tıkla... Bence 25 TL'ye değecek DLC'ler.
Çatlı Reis Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 3.305 Çözümler 7 Yer Fransa, Paris, Eiffel Tower Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2023 #6 Fikirsiz dedi: Bence 25 TL'ye değecek DLC'ler. Genişletmek için tıkla... Hocam DLC'leri göremedim ben 25TL'ye. Fotoğraflarını atabilir misiniz? Ya da isimleri neler. Şimdi baktım da hocam DLC'lerin tanesi 60TL. 25 TL sadece kozmetik paketler var.
Fikirsiz dedi: Bence 25 TL'ye değecek DLC'ler. Genişletmek için tıkla... Hocam DLC'leri göremedim ben 25TL'ye. Fotoğraflarını atabilir misiniz? Ya da isimleri neler. Şimdi baktım da hocam DLC'lerin tanesi 60TL. 25 TL sadece kozmetik paketler var.