Sifu'da tıkandım

Makaleler
1
Sifu'ya başlayalı 3.5 saat oldu yaklaşık. 2 bölümü bitirdim ve müzeye geldim. Müzeye her başladığımda 50 yaşında başlıyorum. Bu yaşı düşürmenin bir yolu yok mu? Ne yapmamı önerirsiniz?

Oyunu ben de merak ediyorum hocam nasıl beğendiniz mi? Bu arada Youtube'da ki bir gameplayde izledim rakipler çok kolay dövülüyor sanki? Oynayan kişinin zorluk ayarıyla ilgili bir durum mu acaba?

Oyunu ben de merak ediyorum hocam nasıl beğendiniz mi? Bu arada Youtube'da ki bir gameplayde izledim rakipler çok kolay dövülüyor sanki? Oynayan kişinin zorluk ayarıyla ilgili bir durum mu acaba?
Oyunu beğendim. Rakipler kolay dövülüyor ama Yakuzadaki gibi sadece adamlara yumruk ve tekme atarak oyunda ilerlemek mümkün değil. Kesinlikle dodge atmayı geri çekilmeyi ve saldırı bloklamayı iyi ayarlamak gerekiyor. Eğer benim gibi herkese sadece saldırarak giderseniz yaşınız çok hızlı artıyor ve bölümün sonundaki boss için daha az deneme hakkınız oluyor doğal olarak.

Teşekkürler bilgi için.

Önceki bölümlere gidip daha az ölerek düşük yaşta bitirmelisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…