Sigara içerken aileye yakalanmak

Ben hala aile sözünü tutuyorum içmeyeceğime dair millet ne derdi var da içiyor oda belli değil hep hep genç insanlar içiyor diye onlarda o kefede olmak için mi içiyor belli değil

Ya içersin hadi 1 tane bilemedin 2 tane. Bende içiyorum 30 yaşındayım ben sigaraya 17 yaşında başlamıştım. Ama azalttım, tek tük bazen gün içerisinde hiç içmediğim zaman bile oluyor. Arkadaşım açık kalp ameliyatı oldu bu yüzden işte doktor içme bırak dedi bırakmadı içmeye devam etti çok uyardık dinlemedi sonrasında alkolden vefat etti, ve bu kişi açık kalp ameliyatından da önce içiyordu 4 5 tane damarı değişti. Bende eskiden içiyordum alkolüde yaklaşık 5 6 sene önce bıraktım. Bunlar iyi şeyler değil.

15 yaşında böyle ortamlarda takılırsan pek düzelecek gibi durmuyor.

Ya şu anda takılmıyorum. Bir sürede takılmaca ama illaki gençlikten mi? Kanım hızlı kaynıyor, ben de evde oturup televizyon izleyen biri değilmişim abi, onu anladım. 4-5 gündür evdeyim, vallahi bunaldım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kimse sana dışarı çıkma, ortam yapma demiyor. Temiz ortam yap. Git arkadaşlarınla sahilde takıl, kafelere git, gez, dolaş. Tabii dinlemek zorunda değilsin. Tavsiye veriyorum. İyi akşamlar.

Bende senin yaşlarındayım,alkol küçüklükten babam içirmişti hep bir ilgim oldu ve şuan barmenlik eğitimi alıyorum,babam da karşı çıkmıyor madem bu işe merakın var kültürünü öğren serserilerle mahallede 2 kuruşa bira içme der,arada bende arkadaşlarımla çıkar içerim,aileme de söylemem bunu,ama adabına göre abartmadan içeriz.Sigara ise 1 kere karpuzlu mentollü içitm içmeyi beceremedim içime çekemedim karpuz aroması geliyordu hoş o kadar.Biraz konu dışına çıktı bu,şimdi sigaradan ailesine yakalanan arkadaşlarım var,1 hafta azarlar ilk önce aile yavaş yavaş düzelir ara sonra zamanla düzelir alışırlar takma kafana.

Dostum yaşın falan belli yazdıklarına göre, sigara, alkol ürünleri havalı değil, işte siz ağzımdan duman çıkıyor, alkolü içince kafam bir milyon oluyor çok havalı oluyorum kafasındasınız ama asla havalı ve iyi bir şey değil.

En kısa zamanda bu saçma alışkanlıklarını bırak.

15 yaşında alkol sigara nedir allah için ya?

Kanki öyle bir anlatıyorsun ki sanki 40 yaşındasın... Rafine zevklerin var... Ve en az 2 ayda bir ortam yapmam lazım falan... Neyin kafasındanız Allah aşkına? Liseye geçince bir tribe girmişsin gibi geldi. Ya aile ya ortam seçeceksin o zaman ikisi de olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…