Ayla9080 Hectopat Katılım 20 Temmuz 2022 Mesajlar 379 16 Ağustos 2024 #11 Teddy Magnus dedi: Olur tabii ama şunu da unutma herkes kendi tercihinin sonucunu yaşar. Yoksa günde iki paket iç neden içemeyesin sadece zamanın azalır. Genişletmek için tıkla... Umarim azalir zaten omru yaşa yaşa bitmiyor. Yine de sağ ol dusundugun icin.
Teddy Magnus dedi: Olur tabii ama şunu da unutma herkes kendi tercihinin sonucunu yaşar. Yoksa günde iki paket iç neden içemeyesin sadece zamanın azalır. Genişletmek için tıkla... Umarim azalir zaten omru yaşa yaşa bitmiyor. Yine de sağ ol dusundugun icin.
Teddy Magnus Hectopat Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 416 Çözümler 1 Yer İstanbul 16 Ağustos 2024 #12 Ayla9080 dedi: Umarim azalir zaten omru yaşa yaşa bitmiyor. Yine de sağ ol dusundugun icin. Genişletmek için tıkla... Son gün geldiğinde hiçbir insan öyle düşünmüyor işte hakkınızda hayırlısı.
Ayla9080 dedi: Umarim azalir zaten omru yaşa yaşa bitmiyor. Yine de sağ ol dusundugun icin. Genişletmek için tıkla... Son gün geldiğinde hiçbir insan öyle düşünmüyor işte hakkınızda hayırlısı.
Yavuzafs Hectopat Katılım 1 Ekim 2021 Mesajlar 1.601 Çözümler 1 20 Ağustos 2024 #13 Ayla9080 dedi: Sigara ictikten sonra basim donuyor, elim ayagim bosaliyor, kalbim carpiyor sıkışıyor. 8 aydir iciyorum. Bu etkiler son zamanlarda oldu. Artik alistim birakamam seviyorum. Niye boyle oluyor? Erkeklerin hepsi kolayca icerken bana niye boyle oluyor? Genişletmek için tıkla... Cinsiyet ile alakalı bir durum değil de ağır bir sigaraya geçmiş olabilir misiniz? Ben de 6 aydır içiyorum ilk zamanda nasılsa şimdi de başım dönüyor.
Ayla9080 dedi: Sigara ictikten sonra basim donuyor, elim ayagim bosaliyor, kalbim carpiyor sıkışıyor. 8 aydir iciyorum. Bu etkiler son zamanlarda oldu. Artik alistim birakamam seviyorum. Niye boyle oluyor? Erkeklerin hepsi kolayca icerken bana niye boyle oluyor? Genişletmek için tıkla... Cinsiyet ile alakalı bir durum değil de ağır bir sigaraya geçmiş olabilir misiniz? Ben de 6 aydır içiyorum ilk zamanda nasılsa şimdi de başım dönüyor.
Ayla9080 Hectopat Katılım 20 Temmuz 2022 Mesajlar 379 20 Ağustos 2024 #14 Yavuzafs dedi: Cinsiyet ile alakalı bir durum değil de ağır bir sigaraya geçmiş olabilir misiniz? Ben de 6 aydır içiyorum ilk zamanda nasılsa şimdi de başım dönüyor. Genişletmek için tıkla... Yok ben hep ayni sigarayi iciyordum belki astimim tetikledi.
Yavuzafs dedi: Cinsiyet ile alakalı bir durum değil de ağır bir sigaraya geçmiş olabilir misiniz? Ben de 6 aydır içiyorum ilk zamanda nasılsa şimdi de başım dönüyor. Genişletmek için tıkla... Yok ben hep ayni sigarayi iciyordum belki astimim tetikledi.
Yavuzafs Hectopat Katılım 1 Ekim 2021 Mesajlar 1.601 Çözümler 1 20 Ağustos 2024 #15 Ayla9080 dedi: Yok ben hep ayni sigarayi iciyordum belki astimim tetikledi. Genişletmek için tıkla... Uzun süre içmiyor olabilir misiniz? Ya da stresli bir dönemde misiniz?
Ayla9080 dedi: Yok ben hep ayni sigarayi iciyordum belki astimim tetikledi. Genişletmek için tıkla... Uzun süre içmiyor olabilir misiniz? Ya da stresli bir dönemde misiniz?
Ayla9080 Hectopat Katılım 20 Temmuz 2022 Mesajlar 379 20 Ağustos 2024 #16 Yavuzafs dedi: Uzun süre içmiyor olabilir misiniz? Ya da stresli bir dönemde misiniz? Genişletmek için tıkla... Yok da daha yeni icime cekebiliyorum, onceden dudak tiryakisiydim.
Yavuzafs dedi: Uzun süre içmiyor olabilir misiniz? Ya da stresli bir dönemde misiniz? Genişletmek için tıkla... Yok da daha yeni icime cekebiliyorum, onceden dudak tiryakisiydim.
Yavuzafs Hectopat Katılım 1 Ekim 2021 Mesajlar 1.601 Çözümler 1 20 Ağustos 2024 #17 Ayla9080 dedi: Yok da daha yeni icime cekebiliyorum, onceden dudak tiryakisiydim. Genişletmek için tıkla... Sorun bu hocam nikotin kana ilk karışınca baş dönmesi yapar alışın buna ayrıca saatlerce içmezseniz de aynısı olacak.
Ayla9080 dedi: Yok da daha yeni icime cekebiliyorum, onceden dudak tiryakisiydim. Genişletmek için tıkla... Sorun bu hocam nikotin kana ilk karışınca baş dönmesi yapar alışın buna ayrıca saatlerce içmezseniz de aynısı olacak.
A Alişan01 Decapat Katılım 28 Ocak 2023 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2024 #18 Ayla9080 dedi: Sigara ictikten sonra basim donuyor, elim ayagim bosaliyor, kalbim carpiyor sıkışıyor. 8 aydir iciyorum. Bu etkiler son zamanlarda oldu. Artik alistim birakamam seviyorum. Niye boyle oluyor? Erkeklerin hepsi kolayca icerken bana niye boyle oluyor? Genişletmek için tıkla... Artık bağışıklığın kaldırmıyor olabilir bence bırakmayı deneyebilirsin.
Ayla9080 dedi: Sigara ictikten sonra basim donuyor, elim ayagim bosaliyor, kalbim carpiyor sıkışıyor. 8 aydir iciyorum. Bu etkiler son zamanlarda oldu. Artik alistim birakamam seviyorum. Niye boyle oluyor? Erkeklerin hepsi kolayca icerken bana niye boyle oluyor? Genişletmek için tıkla... Artık bağışıklığın kaldırmıyor olabilir bence bırakmayı deneyebilirsin.
Ayla9080 Hectopat Katılım 20 Temmuz 2022 Mesajlar 379 20 Ağustos 2024 #19 Alişan01 dedi: Artık bağışıklığın kaldırmıyor olabilir bence bırakmayı deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Çok seviyorum birakamam yine de sağ olun.
Alişan01 dedi: Artık bağışıklığın kaldırmıyor olabilir bence bırakmayı deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Çok seviyorum birakamam yine de sağ olun.