Sigara içerken komşulardan saklamak

swirf

Hectopat
Yer
Eskişehir
Selam arkadaşlar, ailem sigara içtiğimi biliyor ancak evde içirmiyorlar rahatsız oluyorlar kokusundan. Aşağı in iç diyorlar kapının önünde içip giriyorum ancak şöyle bir problemim var; komşulardan utanıyorum. Komşunun biri aşağı iner veya içeri girecek olur diye hep düşünüyorum. Benim sigara içtiğimi illaki görenleri olmuştur. Kınamalarını istemiyorum beni aslında tüm sorun bu. Sigara iciyor ne ayıp gibisinden. Yaşıtlarım veya abilerimden illaki böyle yaşayanlar vardır. Karşımdan geldikleri zaman hiçbir şey olmamış gibi icmeye devam mı edeyim? ( sigara zararlı bırak gibisinden şeyler söylemeyin çünkü ben icmeye devam edeceğim, sadece rahat rahat icmek istiyorum şu mereti.)

Milletin ne düşündüğünü boş ver çok fazla insan içiyor zaten. Aa sigara içiyor ne ayıp diyenler de genelde kendilerini hayrı olmayan +65 insanlar oluyor, o yüzden çok takma. Şu zıkkımı zaten insanlar rahatlamak için içiyor böyle şeylerle ekstra germe kendini.

Yaşınız kaç da sigara içmekten çekiniyorsunuz? Ve komşular çok yakın değilse sallamayın bile.

Utanç duyulacak bir davranış gibi gelmiyor bana sigara içmek. Her 3 kişiden 1'i falan içiyordur çevremde. Sokakta falan da içen birini görünce vay edepsiz terbiyesiz gibi düşünceler aklımın ucuna bile gelmiyor. Eminim birçok kişi de benim gibi düşünüyordur. Sigara uzun yıllardır hayatın içerisinde olan bir şey. İnsanlar artık alıştı.

Sigara zararlı bırak içmeye devam etme gibi şeyler söylemeyin diyosun içtiğinden utanıyosun. Tek cevap var içiyorsan utanma.

Utanılacak bir şey yok. Evde içmende yanlış zaten ailen haklı ev berbat kokar. Binanın kapısında içeceğinede yürüyüş yap 10-20 dakika. Ama bence bırakmalısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…