Sigara içiyorum diyenler şaka mı?

369067

Hectopat
Ya arkadaşlar, anlamıyorum vallahi! Bir insan katı bir cismi nasıl içebilir? Bu insanlar ne yaşıyor acaba. Ben de bu mankafalar ne yaşıyor diye bir yiyeyim dedim, yemez olaydım. İğrenç tadı olan tütün ve kağıda neden bu kadar para verirsin. 40 liraya eşe... ehm mart.. ehm ehm ehm tavuk döner yemeyi tercih ederim. Yani arkadaşlar sigara içiyorum diyen kişiler hakkında benim düşüncem böyle. Siz ne düşünüyorsunuz?

Şu ana kadar içmedim, içmeyi de düşünmüyorum ancak kokusu gerçekten berbat. Sigara içen 1-2 arkadaşıma göre stresi azaltan bir özelliği varmış ama bilmiyorum. 2 saat Doom Eternal oynarım daha iyi. :D
Stres filan yalan. Aynı alkoliklerin rahatlatıyor, uyuşturucu bağımlıların kafa yapıyor demesi gibi. Şu zıkkımların hem topluma hemde bireyin kendisine zararı var. Sigara içen kişiyle 1 saat yanyana durun üstünüz leş gibi kokar, topluma çıkmaya utanırsınız.

Şu ana kadar içmedim, içmeyi de düşünmüyorum ancak kokusu gerçekten berbat. Sigara içen 1-2 arkadaşıma göre stresi azaltan bir özelliği varmış ama bilmiyorum. 2 saat Doom Eternal oynarım daha iyi. :D
Sigara içildikten sonra stres azalır fakat örneğin stres normalde 50 düzeylerinde geziyorsa, sigara içildikten hemen sonraki an 30 düzeylerine iner. Fakat sigarayı içtikten 30 dakika sonra 70 düzeylerine çıkar. Anlık tatmin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı