Sigara içiyorum diyenler şaka mı?

Bu arada aslında sigara yiyorum ifadesi de doğru değil. Sonuç olarak ısırıp sindirim sistemimize geçirmiyoruz ki, içinden gelen havayı çekiyoruz.

Dolayısıyla "sigara soluyorum" ifadesini savunuyorum.

Sayın Arkadaşlar,
Ben konuyu mizah bölümüne yazacaktım ama benim telefon dokunmatiği yanlış algılamış, ben de fark etmemişim. Konu Dışı'na yazılmış. Normalde bu mizah konusu kusura kalmayın
Moderatörler de düzenlemiş olabilir hocam. Olur öyle sorun yok

Şu ana kadar içmedim, içmeyi de düşünmüyorum ancak kokusu gerçekten berbat. Sigara içen 1-2 arkadaşıma göre stresi azaltan bir özelliği varmış ama bilmiyorum. 2 saat Doom Eternal oynarım daha iyi.
Rahatlatıyor falan değil sadece anlık olarak sakinleştiriyor. Nikotinin dopamini anlık olarak etkilemesi nedeniyle ama zamanla dopamin döngüsü bozuluyor ve sözde sakinleştiren zımbırtı stres seviyesini tavana çıkarıyor.
Sigarayı bırakan kişilerin stresi boşuna azalmıyor.

1 ay boyunca her arkadaşınla buluşunca 3 bardak kola iç 1 ayın sonunda kola olmadan buluşursanız bir boşluk hissi olacak onun daha ağırını düşünün nikotin buna sebep oluyor.

Alan mutlu, satan mutlu, içen mutlu. Tam ne anlatıyorsun sen diyecektim mizah bölümüne açmak istediğini gördüm.

5 yıl sonra sigara içmeye başlayınca gelen pişmanlık hissi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…