Görkem Say Terapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2016 Mesajlar 10.154 Makaleler 1 Çözümler 15 7 Ekim 2023 #11 Lychnica0 dedi: Uğraşmaya ne gerek var be hocam zaten hastanelerin durumu malum. Genişletmek için tıkla... Zamaninda ayni muameleye ben de maruz kaldim da ondan. Ailem de biliyordu sigara icmedigimi ama kanitlamak icin boyle bir yola basvurduk. Mudur agzini acamadi bir daha.
Lychnica0 dedi: Uğraşmaya ne gerek var be hocam zaten hastanelerin durumu malum. Genişletmek için tıkla... Zamaninda ayni muameleye ben de maruz kaldim da ondan. Ailem de biliyordu sigara icmedigimi ama kanitlamak icin boyle bir yola basvurduk. Mudur agzini acamadi bir daha.
arda_g Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 219 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Dual RTX 3060 İntel Core İ3 12100f 1x16 CORSAİR 3600 WD 500 Ssd Asus Prime H610 Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2023 #12 Florxsy BAN dedi: Cidden bunu yapınca müdür ne zort olur ama Genişletmek için tıkla... Fena yapasım geldi. Bir daha bu konu hakkında cagrilirsam yapacağım.
Florxsy BAN dedi: Cidden bunu yapınca müdür ne zort olur ama Genişletmek için tıkla... Fena yapasım geldi. Bir daha bu konu hakkında cagrilirsam yapacağım.