Yaş 16, boy 178-180. günde 2 3 dal winston blue içiyorum. Evet zararlı ama günde 2 3 bazen 5 dal tiryaki gibi değil daha çok ortam içicisiyim. İçmediğim zaman canım falan da çekmiyor. Eğer bırak yaşın küçük dicekseniz falan demeyin şu yaşıma kadar asla ama asla nefes nefese kalmadım.
Hocam biraz geç oluyor ama sigarayı bıraktım puff içmeye başladım. arada bi ortam da içiyorum (hafta sonu 3 tek max) onun dışında sigara gündelik olarak içmiyorum denilebilir. puff ı genelde 10 çekimden 1 2 tanesini içime çekiyorum. bu boy uzaması için engel yaratırmı ? NOT: anne 170 baba 180 boyunda sülalede bildigim en uzun kişi 188 boyunda onun dışında 190 dayılarım var. genetiğim zamanla kendini belli edermi yoksa etseydi şimdiye edermiydi?Boy mevzusuyla alakası tamamen yok değil, vücudunda halen bol miktarda büyüme hormonu olduğu için düzgün salgılanmasını baskılayabilir ama düzgün besleniyorsan ya da en azından bir multivitamin falan kullanıyorsan dengeler onu. Boyun ideal senin. Ben 17 yaşında 1.65-1.70 boyundayım aile genetikleri sağ olsun.
Seninle aynı sigarayı içen biri olarak söylüyorum. Bağımlılık hemen anlayabileceğin bir şey değil. Bir zaman sonra en alakasız yerde vücudunun derinlerinden sigara içmen gerektiğine dair bir his/burukluk geliyor. O zaman anlıyorsun neyin ne olduğunu.
Boy mevzusunu kafana takıyorsan içmekten keyif almıyorsundur zaten. O zaman zorlamak anlamsız.
İçmek istiyorsan iç tabii. 40 sene sonra öldürecek olan bir mereti 16 yaşında umursamamak doğal.
Yaş 16, boy 178-180. günde 2 3 dal winston blue içiyorum. Evet zararlı ama günde 2 3 bazen 5 dal tiryaki gibi değil daha çok ortam içicisiyim. İçmediğim zaman canım falan da çekmiyor. Eğer bırak yaşın küçük dicekseniz falan demeyin şu yaşıma kadar asla ama asla nefes nefese kalmadım.
Hocam biraz geç oluyor ama sigarayı bıraktım puff içmeye başladım. Arada bir ortam da içiyorum (hafta sonu 3 tek max) onun dışında sigara gündelik olarak içmiyorum denilebilir. Puff ı genelde 10 çekimden 1 2 tanesini içime çekiyorum. Bu boy uzaması için engel yaratır mı? Not: Anne 170 baba 180 boyunda sülalede bildigim en uzun kişi 188 boyunda onun dışında 190 dayılarım var. Genetiğim zamanla kendini belli eder mi yoksa etseydi şimdiye eder miydi?
Birader gerçekten boy uzamasına etkisine göre mi bırakıp bırakmayacağına karar veriyorsun? İçmenin her türlüsü zararlıdır puff dahil. Bir kere sigara içmek beynini küçültüyor, üzerine makaleler var. Yolun başındayken bırak. Ciğerlerine ayrıyeten yazık, ben nefes nefese kalmam vs. bunlar yolun başında edilen sözler. Gelecekte bağımlı olursan ortaya çıkacak her şey.Hocam biraz geç oluyor ama sigarayı bıraktım puff içmeye başladım. arada bi ortam da içiyorum (hafta sonu 3 tek max) onun dışında sigara gündelik olarak içmiyorum denilebilir. puff ı genelde 10 çekimden 1 2 tanesini içime çekiyorum. bu boy uzaması için engel yaratırmı ? NOT: anne 170 baba 180 boyunda sülalede bildigim en uzun kişi 188 boyunda onun dışında 190 dayılarım var. genetiğim zamanla kendini belli edermi yoksa etseydi şimdiye edermiydi?
İlla bırakacaksa sigarayı sırf boy için evet kardeşim hobit kalırsın acil bırak sigarayıBirader gerçekten boy uzamasına etkisine göre mi bırakıp bırakmayacağına karar veriyorsun? İçmenin her türlüsü zararlıdır puff dahil. Bir kere sigara içmek beynini küçültüyor, üzerine makaleler var. Yolun başındayken bırak. Ciğerlerine ayrıyeten yazık, ben nefes nefese kalmam vs. bunlar yolun başında edilen sözler. Gelecekte bağımlı olursan ortaya çıkacak her şey.
Cigarette smoking and gray matter brain volumes in middle age adults: the CARDIA Brain MRI sub-study - PMC.
Vaping and Lung Inflammation and Injury - PMC
The use of electronic (e)-cigarettes was initially considered a beneficial solution to conventional cigarette smoking cessation. However, paradoxically, e-cigarette use is rapidly growing among nonsmokers, including youth and young adults. In 2019, ...pmc.ncbi.nlm.nih.gov