Sigara içmek derslerde başarısız yapar mı?

Deniz0084

Hectopat
Daha fazla  
Selam millet, sigara içtiğim zaman matematik soruları çözerken dikkat hataları yaptığımı fark ettim ama bıraktığımda daha az yapıyormuşum gibi geliyor ama bu psikolojik de olabilir. Sizce sigara içmek beyine zarar verir mi zeka düşüklüğü falan?

İçine çekmezsen sıkıntı yok çünkü beyin oksijenle çalışır gidip de sigara dumanını içine çekersen tabii vücut mokoko olur.
Yinede aşırı sıkıntı olucağını sanmıyorum o kadar doktor kullanıyor, başarısızlığınız sorunu sigara değil sizdede olabilir.

Beyne oksijen gitmiyor abi derler ya tam olarak bundan oluyor

İçine çekmezsen ne anlamı kaldı

Olsa bile -ki yok- dün içtim zekam geriledi, bugün içmedim dikkat tavan tarzı bir etki görülmesi imkansız. Tamamen psikolojik. Nikotin zaten dikkati arttıran bir şey, tam tersi olması gerekir.

Olsa bile -ki yok- dün içtim zekam geriledi, bugün içmedim dikkat tavan tarzı bir etki görülmesi imkansız. Tamamen psikolojik. Nikotin zaten dikkati arttıran bir şey, tam tersi olması gerekir.

İnternette yazana göre sigara içerseniz beyine zarar verebileceğini söylüyor zeka geriliği falan

Dostum ben YKS öncesi içiyordum stres azaltıyordu ama gereksizce kullanmak kendimce aptallıktır.

İçtikten hemen sonra bir süre baş ağrısı yapabilir ama zeka düşüklüğü ve beyne zarar verme falan çok muhtemel gelmiyor bana.
Ek olarak, sağlıkçıların büyük çoğunluğu sigara içiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…