Günlük 20 tane içerdim ama bu aralar beni mutlu eden çok şey var. Ondan 30-35 sigara içiyorum. Ne içiyorsun derseniz Adıyaman Çelikel tütünü. Nasıl azaltılır?
Günlük 20 tane içerdim ama bu aralar beni mutlu eden çok şey var. Ondan 30-35 sigara içiyorum. Ne içiyorsun derseniz Adıyaman Çelikel tütünü. Nasıl azaltılır?
Günlük 20 tane içerdim ama bu aralar beni mutlu eden çok şey var. Ondan 30-35 sigara içiyorum. Ne içiyorsun derseniz Adıyaman çelikel tütünü. Nasıl azaltılır?
Lutfen uydurmayin hocam gunluk 20 sigara 1 paket demek. 1 yila kalmadan bu sizin cigerinizi oldurur ve simdilerdede 30 -35 tane iciyormussun. Bu gunlere kadar sana bir şey olmadigina sukur etmelisin.
Sigara icmeyide alo sigara 184'u arayabilirsin. Sana yardimci olurlar.
Lutfen uydurmayin hocam gunluk 20 sigara 1 paket demek. 1 yila kalmadan bu sizin cigerinizi oldurur ve simdilerdede 30 -35 tane iciyormussun. Bu gunlere kadar sana bir şey olmadigina sukur etmelisin.
Sigara icmeyide alo sigara 184'u arayabilirsin. Sana yardimci olurlar.
Saatte 2-3 tane içsen 30-35 oluyor. 9 saat uyuyorum geriye 15 saat kaldı. Yalan söylemiyorum. 1 yıldır içiyorum ve 20 yaşımdayım. Ayrıca ailemde ve sülalede 70 yaşına kadar sigara içen var ve hiç biri solunum hastalıkları geçirmedi.
Vallahi helal olsun bir şey demiyorum. Profesor doktorlar bile gunluk 25 tane sigaradan fazla icenler 1 ay icinde akciger kanserine yakalanirlarmis. Ve sen 1 yıldır iciyorsun. Yalan soylemedigine emin misin?