Rektepat Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 526 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus rx 7700xt - Ryzen 5 7600- Asus Prime A620M-K - Wd green 500 gb-Rampage Octagon c70- Fsp hydro k pro 750 watt Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2024 #1 Az önce sigara içtim ve kustum, bir daha ve bir daha içmeyecegim. Kusmamin sebebi nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Şubat 2024
trapcx Decapat Katılım 27 Temmuz 2023 Mesajlar 719 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2024 #2 İlk defa denemeniz olması.
Eşref Bey Hectopat Katılım 9 Temmuz 2021 Mesajlar 586 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2024 #3 İlk defa tütün ürünü içmişsen normal diye yorumladım ama ben ilk içtiğimde sadece öksürmüştüm. Garip.
İlk defa tütün ürünü içmişsen normal diye yorumladım ama ben ilk içtiğimde sadece öksürmüştüm. Garip.
LutherHere Hectopat Katılım 23 Aralık 2022 Mesajlar 1.424 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2024 #4 İlk içişin olduğu için öyle ve sigara özentiliktir kendi sağlığınızı ve paranızı tehlikeye atmayın s*lakca bir şeydir bana göre.
İlk içişin olduğu için öyle ve sigara özentiliktir kendi sağlığınızı ve paranızı tehlikeye atmayın s*lakca bir şeydir bana göre.
RglarX Hectopat Katılım 6 Nisan 2022 Mesajlar 953 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2024 #5 Rektepat dedi: Az önce sigara içtim ve kustum, bir daha ve bir daha içmeyecegim. Kusmamin sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... En iyisi bırakın kullanmayın çok gereksiz bir şey, kusmanız tahminimce ilk defa kullanmanızdan. zaten sigara kullanmak, kendini yavaş yavaş işkence çekerek öldürülmen için para ödemeye benzer.
Rektepat dedi: Az önce sigara içtim ve kustum, bir daha ve bir daha içmeyecegim. Kusmamin sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... En iyisi bırakın kullanmayın çok gereksiz bir şey, kusmanız tahminimce ilk defa kullanmanızdan. zaten sigara kullanmak, kendini yavaş yavaş işkence çekerek öldürülmen için para ödemeye benzer.
Rektepat Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 526 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus rx 7700xt - Ryzen 5 7600- Asus Prime A620M-K - Wd green 500 gb-Rampage Octagon c70- Fsp hydro k pro 750 watt Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2024 #6 RglarX dedi: En iyisi bırakın kullanmayın çok gereksiz bir şey, kusmanız tahminimce ilk defa kullanmanızdan. Zaten sigara kullanmak, kendini yavaş yavaş işkence çekerek öldürülmen için para ödemeye benzer. Genişletmek için tıkla... Hocam kullanmıyorum ayda 1 içtiğim için oluyor galiba.
RglarX dedi: En iyisi bırakın kullanmayın çok gereksiz bir şey, kusmanız tahminimce ilk defa kullanmanızdan. Zaten sigara kullanmak, kendini yavaş yavaş işkence çekerek öldürülmen için para ödemeye benzer. Genişletmek için tıkla... Hocam kullanmıyorum ayda 1 içtiğim için oluyor galiba.
RglarX Hectopat Katılım 6 Nisan 2022 Mesajlar 953 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2024 #7 Rektepat dedi: Hocam kullanmıyorum ayda 1 içtiğim için oluyor galiba. Genişletmek için tıkla... olabilir, ama bence kendinizi 1 ay boyunca içmeden tutabiliyorsanız erkenden vaz geçin çünkü bu ilerleyecek her gün 1 paket sigara bitirir olacaksınız. Kendi ailemdeki bir kaç insandan biliyorum.
Rektepat dedi: Hocam kullanmıyorum ayda 1 içtiğim için oluyor galiba. Genişletmek için tıkla... olabilir, ama bence kendinizi 1 ay boyunca içmeden tutabiliyorsanız erkenden vaz geçin çünkü bu ilerleyecek her gün 1 paket sigara bitirir olacaksınız. Kendi ailemdeki bir kaç insandan biliyorum.