Sigara mı daha zararlı, e-sigara mı?

Gabriel Barsch

Picopat
Normal sigara içiyorum.2 haftada 1 paket gidiyor, sizce elektroniğe geçmeli miyim? Zararlı mı sigaraya göre?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır değil.
Nasıl içtiğine bağlı da değişir bu ne içtiğin ne kullandığın vs vs.
Alırsan saçma sapan bir merdiven altı likit çok daha sıkıntıya girebilirsin kısa süre içinde. Ama alırsan kaliteli bir likit veya kendin yaparsan emin ol nefesin açılır ekonomik açıdanda rahatlarsın. Adam gibi bir cihaz alma kaydıyla.
Yanlız önemli nokta teşvik ettiğim arkadaşlarımda çoğu kişi hem elektronik içiyor hemde normal sigara içiyor böyle birşey yaparsan çok ciddi zararları olur kendinden emin değilsen ben ateşliyi bırakamam diyorsan hiç girme ikisinide içmeni tavsiye asla etmem. Hiç bilgisi olmadan elektronik alanlarda oluyor bu. İçtiği sigaranın nikotinine göre likit almıyorlar az alıyorlar yetmiyor nikotin. Ya çok içiyorlar yada hem ateşli hem buharlı içiyorlar. Alıcaksan kendine uygun likit alman kaydıyla tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Ne kadar içtiğine göre değişir ağzında emzik gibi olursa daha zararlı sürekli maruz kalıyorsun sonuç olarak.

Değişebilen bir durum likite bağlı olarak.

Şu evet diyenler neye istinaden diyor anlamış değilim. Bir kere kullanmışlar mı? veya bu işin içeriğini biliyorlar mı? Bu vozol tarzı aşağılık kalitesiz Puff'ların ergenlerin elinde adeta emzik gibi dolaştığından kurunun yanında yaşta yanıyor maalesef. Aşağıya bir video bırakıyorum. Bu video bilimsel bakımdan bir şey ifade etmiyor ama en azından insanda bir fikir belirtiyor. Son olarak hiç sigara kullanmamış bir bireyin elektronik sigaraya başlaması tamamen şuursuzluktur. Elektronik sigara ancak ve ancak sigarayı bırakmada bir basamak olarak görülmelidir. E-Sigara da normal sigara gibi nikotin içermektedir ve nikotin insan sağlığına zararlıdır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…