Arkadaşlar daha başlayalı 1 gün oldu. Bugün sabah yola gidicektim. Aç karnına bir tane yaktım ve hafiften mide bulantısı başladı. Bu normal bir şey mi? Bu mide bulantısını nasıl geçirebilirim?
Başlayalı bir gün oldu derken? Zararlı olduğunu biliyorsunuz değil mi?
Olabilir, sigara midenizi bulandırmış olabilir. Fakat binlerce sebepte olabilir. Günlük olarak ne yaptıklarınızı bi' gözden geçirerek anlayabilirsiniz.
Arkadaşlar daha başlayalı 1 gün oldu. Bugün sabah yola gidicektim. Aç karnına bir tane yaktım ve hafiften mide bulantısı başladı. Bu normal bir şey mi? Bu mide bulantısını nasıl geçirebilirim?
Uzun zamandır kullanan birisi olarak, bırakmanı şiddetle tavsiye ederim öncelikle. Açken de sigara içmen pek normal değil. Tavsiyem, temiz hava alman. Beraberinde de ılık su tüketmen olur.