Sigara sağlığımı etkiledi, ne yapmalıyım?

Bence biraz abartı olmuş çünkü sigara içen insanda bile bu dedikleriniz çok sonraları yaşanıyor. Bende sigara içiyorum ama sporumu yapıyorum bir sorun olmuyor. Günde 2 paket bitiren birçok insan tanıyorum hiçbirisi bu kadar etkilenmemiştir. Benim babam 25 senedir içiyor çok şükür bir sıkıntısı yok sadece gözlerinde bozukluk var. Sigara içmediğiniz halde bu sorunlar başınıza geliyorsa bence sigaradan kaynaklı değil. Sigaraya olan nefretinizin pisikoloji ile harmanlanmış bir dışavurumu olmuş.

Hidra'nın da sağlığını ve nasıl etkilediğini görelim mi?

Sigaradan önceki sesi:
Not: Fark ederseniz sesi yozlaşmamış ve akıcı, tiz bir şekilde satır sonunu getirebiliyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sigaradan sonraki performansı:
Not: Sesi yozlaşmış, kabalaşmış ve cümle sonunu getiremeden durup nefes alıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Doktora gidersem doktorun söyleyecekleri aileme sigara içtiğimin fikrini verebilir. Onunla uğraşmak istemiyorum.

Direkt sigara içiyor demiyor hiç bir doktor. Hastaneye gidin, ciğerlerinize bakmak için röntgen çekebilirler ondan sonra doktor gerekeni söyler. Sigara paketlerinin üstünde bile öldürür yazıyor. İçmeyin arkadaşım.

Sağlık açısındanda uzun süreli hastalıklarım var, babamın bunu bilmesine rağmen durmaya hiç niyeti yok tam tersine yapmamasını istediğimde bana kızıp karışmamamı istiyor.
Ayrıca söylediğim şeyler yaklaşık 1-2 yıl içerisinde gözlemlediklerim.
Ailem anlamak istemiyor, kendi annem babam söylediklerimde bana güvenmiyor anlatmak için 40 takla atmak yetmez. Doktor sigara içmediğimi belirtirse iyi olur ama söylemezse bana olan bir gram güven yıkılır gider.

Aile bireylerine senin yanında içmemelerini şiddetle söyle. Ve ya içerlerken başka odaya geç. Rahatsız olduğunu söyle.
Günde 5-6 tane bitiriyor, bana denk gelmemesi imkansız. Bazılarını ben uyurken içiyor farketmiyorum bile. Kendisini defalarca uyardık ama vazgeçmiyor, arada daha çok içiyor onun yerine.

5-6 paket?!. Doktor bu durumu ailene anlatırsa anlarlar belki.

Hocam zaten pasifsiniz normal içici ile fark olur. Doktor da bunu anlar bence. Babanızı doktorla konuşturabilirseniz anlar.

5-6 paket?!. Doktor bu durumu ailene anlatırsa anlarlar belki.
Paket değil hocam. O kadar olup olmadığındanda emin değilim doğrusu işten gelmeden öncede içiyor.

Hocam zaten pasifsiniz normal içici ile fark olur. Doktor da bunu anlar bence. Babanızı doktorla konuşturabilirseniz anlar.
Babamın geleceğinden emin değilim ilgilenmek istemiyormuş. Annemi götürmekte riskli babama yalan yanlış şeyler anlatıyor. Doktora gidince görücez artık.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…