Çoğu insan su içer gibi alkol ve sigara tüketiyor. Bazıları derdinden bazıları ise havalı olup Instagram'da paylaşmak için. Sigara ve alkol tüketen insanların derdi varsa sigara ve alkol antidepresan görevi görüyor mu? Sadece merakımdan soruyorum, alkol ve sigara insan sağlığına zarar veren iğrenç bir şeydir.
Anlık olarak rahatlatıyor sigara dopamin salgılamasını arttırıyor ama bu uzun süreli kullanımlarda ciddi dopamin problemlerine yol açıyor, ayrıca sigara dertleri bitirmiyor...
Çoğu insan su içer gibi alkol ve sigara tüketiyor. Bazıları derdinden bazıları ise havalı olup Instagram'da paylaşmak için. Sigara ve alkol tüketen insanların derdi varsa sigara ve alkol antidepresan görevi görüyor mu? Sadece merakımdan soruyorum, alkol ve sigara insan sağlığına zarar veren iğrenç bir şeydir.
Uzun dönem veya aşırı tüketimi vücuda zararlı.
Kasların-organların aktivite esnasında yeteri kadar beslenmesine engel veya alkolün vücuda yağ olarak dönmesi falan.