Sigara ve alkol antidepresan ilacının görevini görüyor mu?

Vengeance1000

Hectopat
Daha fazla  
Çoğu insan su içer gibi alkol ve sigara tüketiyor. Bazıları derdinden bazıları ise havalı olup Instagram'da paylaşmak için. Sigara ve alkol tüketen insanların derdi varsa sigara ve alkol antidepresan görevi görüyor mu? Sadece merakımdan soruyorum, alkol ve sigara insan sağlığına zarar veren iğrenç bir şeydir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anlık olarak rahatlatıyor sigara dopamin salgılamasını arttırıyor ama bu uzun süreli kullanımlarda ciddi dopamin problemlerine yol açıyor, ayrıca sigara dertleri bitirmiyor...

Bana göre insanların "ergenlikte" oooo duman çıkıyor, çok havalı olmalı diyerek başladığı bir şey. Dert mert hikaye.

Uzun dönem veya aşırı tüketimi vücuda zararlı.
Kasların-organların aktivite esnasında yeteri kadar beslenmesine engel veya alkolün vücuda yağ olarak dönmesi falan.

Alkol ile ilgili şu video aklıma geldi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Öte yandan, alkollü içeceklerin hiç zararı olmasaydı ve çok ucuz olsalardı hep içerdim.

Dengeli tüketilirse Şarap bilinenin aksine faydalıdır. Özellikle kanserden korumasıyla bilinir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…