Sigara ve alkolün kaslara etkisi

Yer
İstanbul
Arkadaşım hiçbirini kullanmıyor ancak 1 yılda gelişimi çok az muhtemelen düzgün beslenmiyor ve antrenman yapmıyor ben günde maalesef birkaç dal sigara tüketiyorum sorum şu;

- Alkol direkt kaslara etki ediyor zaten hiç sevmiyorum ancak sigaranın kaslara etkisi ne kadar var? Kullanan birçok yarışmacı var elbette ancak hepsi ilaçlı natural olarak yapan ve gelişim alan birisi var mı? Çoğu forumda kondisyona etki ettiğini ancak kaslarda içmeyen birine göre %90 aynı etkiyi alırsın kanısına vardım.
Antrenman sırasında tıkanma, nefes nefesr kalma sorunu yaşamıyorum ancak gelişimi ne kadar etkilediğini merak ediyorum.

1 aydır düzgün beslenip, antrenman yapıyorum hafta içi iş zamanı günde 6.30-7 saat arası hafta sonu 8-9 saat arası uyuyorum. Ortalama 2.5 kilo aldım göğüste pek gelişimi göremesemde ( sıkınca bayağı bir sertlik var) kol inanılmaz gelişti 1.5cm ekledim sırtım oluşmaya başladı kreatinin bu kadar büyülteceğini sanmıyorum.

Son düzenleme:
Öncelikle alkol spora ciddi etkili, bu videoda güzel bir şekilde anlatıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sigara ise Serkan Yimsel gayet güzel açıklamış.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı