Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 29 Haziran 2017 #1 Temmuz'da sigaraya zam geliyor. Şimdilik günde bir adet Montecristo Mini içiyorum ama tiryakilere duyurulur Yeni fiyatlar: Parliament - 15 TL Marlboro - 14 TL Muratti - 12 TL Lark - 11 TL Chesterfield - 10.50 TL L&M - 10.50 TL Son düzenleyen: Moderatör: 30 Haziran 2017
Temmuz'da sigaraya zam geliyor. Şimdilik günde bir adet Montecristo Mini içiyorum ama tiryakilere duyurulur Yeni fiyatlar: Parliament - 15 TL Marlboro - 14 TL Muratti - 12 TL Lark - 11 TL Chesterfield - 10.50 TL L&M - 10.50 TL
ilker.uludaq Hectopat Katılım 17 Haziran 2017 Mesajlar 53 Yer Eskişehir/Bolu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Haziran 2017 #2 Zam gelmesine sevindiğim tek şey [emoji5]
R Redburne Ziyaretçi 29 Haziran 2017 #3 Allahım'a şükür sigara içmiyorum. Keşke babam da içmese. Ne buluyorsunuz şunda hocam?
Neşeli Enginar Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 3.483 Makaleler 23 Çözümler 6 29 Haziran 2017 #4 Recep ben enfiye kullaniyorum sana da tavsiye ederim 10 grami burada 2 euro, 10 gram seni rahat iki hafta idare ediyor. Bayagi bir zaman elektronik sigara kullandim ama enfiye candir. Yok elektronik sigara diyorsan Cuboid + TFV8 tank tavsiye ederim... Sigaradan uzak dur aman.
Recep ben enfiye kullaniyorum sana da tavsiye ederim 10 grami burada 2 euro, 10 gram seni rahat iki hafta idare ediyor. Bayagi bir zaman elektronik sigara kullandim ama enfiye candir. Yok elektronik sigara diyorsan Cuboid + TFV8 tank tavsiye ederim... Sigaradan uzak dur aman.
Because Im Batman Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 15 Eylül 2014 Mesajlar 5.235 Makaleler 7 Çözümler 1 Yer Gotham City / U.S Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Süper Kahramanlık( Gotham Şehrinin Bekçisi) 29 Haziran 2017 #5 İçmiyorum ama bu kadar zam neden? İçenler daha mı az içecek hiç sanmıyorum.
er36po Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Kasım 2013 Mesajlar 4.804 Makaleler 9 Çözümler 4 Yer Kars/ Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnşaat 29 Haziran 2017 #6 Her ne kadar 26 yıllık kullanıcısı olmuş olsam da, en çok da zamlardan pes edip e-sigaraya geçtim ve yaklaşık 4 aydır da tatlı dadı hoş kokusuyla günümü gün ediyorum. Tavsiye ederim Reis Ve bir likit yapıyorum ki sormayın
Her ne kadar 26 yıllık kullanıcısı olmuş olsam da, en çok da zamlardan pes edip e-sigaraya geçtim ve yaklaşık 4 aydır da tatlı dadı hoş kokusuyla günümü gün ediyorum. Tavsiye ederim Reis Ve bir likit yapıyorum ki sormayın
Neşeli Enginar Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 3.483 Makaleler 23 Çözümler 6 29 Haziran 2017 #7 Because Im Batman dedi: İçmiyorum ama bu kadar zam neden? İçenler daha mı az içecek hiç sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Devlet kasasi her daim dolu gerek, eh satacak pek birseyimiz kalmadi onlar ise vergi ve zam olayina yöneliyorlar artik. Daha fazlasi icin ÖTV diye aratabilirsiniz...
Because Im Batman dedi: İçmiyorum ama bu kadar zam neden? İçenler daha mı az içecek hiç sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Devlet kasasi her daim dolu gerek, eh satacak pek birseyimiz kalmadi onlar ise vergi ve zam olayina yöneliyorlar artik. Daha fazlasi icin ÖTV diye aratabilirsiniz...
Conficker Belasi Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Şubat 2014 Mesajlar 7.271 Çözümler 14 29 Haziran 2017 #8 Yuh yuh ederi 5TL satış fiyatı 9,5TL... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Yuh yuh ederi 5TL satış fiyatı 9,5TL... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Halil1905 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2016 Mesajlar 5.804 Makaleler 9 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2017 #9 Neşeli Enginar dedi: Devlet kasasi her daim dolu gerek, eh satacak pek birseyimiz kalmadi onlar ise vergi ve zam olayina yöneliyorlar artik. Daha fazlasi icin ÖTV diye aratabilirsiniz... Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri Preis_Schachtel_2016-600_web.png 16 KB · Görüntüleme: 327
Neşeli Enginar dedi: Devlet kasasi her daim dolu gerek, eh satacak pek birseyimiz kalmadi onlar ise vergi ve zam olayina yöneliyorlar artik. Daha fazlasi icin ÖTV diye aratabilirsiniz... Genişletmek için tıkla...
Arda Dayıoğlu Kilopat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 4.876 Çözümler 2 30 Haziran 2017 #10 Kulağa hoş geliyor. Monte Cristo. Tavsiye eder misin hocam? @Recep Baltaş