Sigaranın etkileri akciğer filminde görülür mü?

Belirttiğiniz Gibi Akciğer Filminde Çıkabilirmi ?
akciğerde çıkmassa iyidir saolun

2 ay günde 1 dal içen birisinin 5 ay önce bıraktığını varsayarak tahminimi söylüyorum (ki siz söylediğinize göre daha az içmişsiniz). Kanda bir şey çıkması durumunda karaciğerinize elveda deyin, diğer türlü imkansız. X-ray veya CT'de iyi bir göze şüphe uyandırabilecek etki görülecektir diye düşünüyorum. Çok takılacağını sanmıyorum. Ameliyat veya korona gibi durumlar için özellikle bakılmıyorsa fark edilmez/göz ardı edilir.

Korona Oldugum için test yapılcak GÜNDE 1 dal değil bide haftada 1 bazen hiç
Korona Oldugum için test yapılcak GÜNDE 1 dal değil bide haftada 1 bazen hiç
Korona Oldugum için kan testi akciğer test yapılcak GÜNDE 1 dal değil bide haftada 1 bazen hiç

Son düzenleme:
Pek Olacağını Sanmıyorum Çünkü Dediğim Gibi sadece 2 hafta toplam 4 tane içmişimimdir

Benim babamda eskiden içiyordu. Abimin astım olduğunu öğrenince bıraktı. Babamın dediğine göre sigarayı bıraktık'dan 10 yıl sonra akciğerler tam olarak temizleniyormuş. Babamda 11 yıldır içmiyo artık sigara.

Dediğin gibi 10 yılda temizliyor ama ben aktif her gün içenlerden deilim haftada en fazla 2 hatta hiç içmiyorum temiz olduğunu düşünüyorum yaklaşık 2 hafta böle devam ettim sonra bıraktım işte

Son düzenleme:
Dediğin gibi 10 yılda temizliyor ama ben aktif her gün içenlerden deilim haftada en fazla 2 hatta hiç içmiyorum temiz olduğunu düşünüyorum yaklaşık 2 hafta böle devam ettim sonra bıraktım işte
1 yıl'a temizlenir sizin ciğerler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…