S SemiYT Femtopat Katılım 10 Şubat 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2022 #21 CHRİS W4LKER dedi: 1 yıl'a temizlenir sizin ciğerler. Genişletmek için tıkla... ben bazı yerlere daha sordum herkes film çektirdiğinde ve kan testinde çıkmaz dediler fazla içmediğimden bence temiz şuan.
CHRİS W4LKER dedi: 1 yıl'a temizlenir sizin ciğerler. Genişletmek için tıkla... ben bazı yerlere daha sordum herkes film çektirdiğinde ve kan testinde çıkmaz dediler fazla içmediğimden bence temiz şuan.
CHRİS W4LKER Decapat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 2.996 Çözümler 10 11 Şubat 2022 #22 SemiYT dedi: ben bazı yerlere daha sordum herkes film çektirdiğinde ve kan testinde çıkmaz dediler fazla içmediğimden bence temiz şuan. Genişletmek için tıkla... öylede olabilir.
SemiYT dedi: ben bazı yerlere daha sordum herkes film çektirdiğinde ve kan testinde çıkmaz dediler fazla içmediğimden bence temiz şuan. Genişletmek için tıkla... öylede olabilir.
WeissesFleisch Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 1.017 Çözümler 3 11 Şubat 2022 #23 SemiYT dedi: Pek Olacağını Sanmıyorum Çünkü Dediğim Gibi sadece 2 hafta toplam 4 tane içmişimimdir Genişletmek için tıkla... Yanlış bir anlaşılma oldu herhalde, demek istediğim bende çıkmıştı.
SemiYT dedi: Pek Olacağını Sanmıyorum Çünkü Dediğim Gibi sadece 2 hafta toplam 4 tane içmişimimdir Genişletmek için tıkla... Yanlış bir anlaşılma oldu herhalde, demek istediğim bende çıkmıştı.