Sigaranın her dalının tadı aynı değil

183206

Megapat
Makaleler
1
Sigara paketinden çıkan her dalın tadı aynı değil. Bazıları yumuşak, bol dumanlı, gayet zevkli içime sahip oluyorlar.
Bazıları sert, dumanı neredeyse yok, tadı anlamsız kötü oluyor.
Kısa Parliament içiyorum. Bu durum sadece bende mi var?

Son düzenleme:

Ben içmiyorum bir fikrim yok ama psikoljik olabilir.

Dumanına dikkat etmedim ama tadın daldan dala, paketten pakete değiştiğini ben de fark ettim.

Dumanına dikkat etmedim ama tadın daldan dala, paketten pakete değiştiğini ben de fark ettim.
Çok berbat bir durum. Bazıları çok keyifli içime sahip oluyorlar, dumanı da bol oluyor.
Bazıları zehir. Aynı paketten çıkan dallar hem de. Tuhaf.

Hayır. Bunu ben de fark ettim uzun marlboro içerken. Her dalın tadı, her paketin tadı aynı değil ama daha önce böyle bir şey fark etmedim.

Çok berbat bir durum. Bazıları çok keyifli içime sahip oluyorlar, dumanı da bol oluyor.
Bazıları zehir. Aynı paketten çıkan dallar hem de. Tuhaf.
Paketin ne zaman yapıldığıyla bi' alakası var mı acaba... Yok mu bi' tütün mühendisi, yeşillendirsin bizi

Paketin ne zaman yapıldığıyla bi' alakası var mı acaba... Yok mu bi' tütün mühendisi, yeşillendirsin bizi
Paketten pakete değişse bu durum, alakası olabilir.
Paketin içindeki daldan dala değişiyor.
Hayır. Bunu ben de fark ettim uzun Marlboro içerken. Her dalın tadı, her paketin tadı aynı değil ama daha önce böyle bir şey fark etmedim.
Paketten pakete değişse biraz anlayacağım, bir şeyler uyduracağım.
Aynı paketin içindeki dalların bir kısmı güzel, bir kısmı kötü.
Hiçbir şey gelmiyor aklıma. Nasıl beceriyorlar acaba. Fabrikada yapılmıyor mu bunlar?
Aynı paketin içindeki dalların aynı olması gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…