Sigaranın tadı eskisi gibi değil

MUHAMMEDALİ66

Megapat
Yer
Kocaeli/İzmit
Arkadaşlar önceden sigara yemekten bile güzel geliyordu. Artık sadece acı bir tat geliyor. Ben de bıraktım. Bugün son kez 1 kere içtim. Tadı iğrenç. Neden böyle?

Geçen birinden daha duydum, zam geldikçe sigaranın tadı değişti diyordu. Çikolatalarda gramaj düşürüyorlar, sigaraya da kalitesiz tütün basıyorlar demek ki

Artık sigarayı bırakma vaktin geldiği için.
Zaten bırakmıştım. Bugün 1 kere içtim. İğrenç. Eskiden tadı mısırlı balık krakeri gibiydi.
Geçen birinden daha duydum, zam geldikçe sigaranın tadı değişti diyordu. Çikolatalarda gramaj düşürüyorlar, sigaraya da kalitesiz tütün basıyorlar demek ki
Kendim sarıyorum.

Artık sigaranın tadını düşünmekten çok bu paraya değmez deyip tütün sarıyorum teşekkürler.

Tekel sigara gibi değil, fiyat/performans açısından bakıyorum 200 adet filtre 30 tl hepsini dolduracak tütün (benim aldığım) 30 tl (kilosu 150tl) totalde 60 tl verip 200 tek sigara sarıyorum yarısına kadar içiyorum atıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…