Hocam bir de ağzında tutup içine çekiyormuş, gerçekten korktum. Teşekkürler.Bir şey olmaz.
14 yaşındaki kardeşim sigarayı ağzında uzun süre özenerek tutmuş yeni fark ettim direk ağzından attım. Yakmamış, sadece paketten alıp ağzına atıp 5-10dk ağzında tutmuş. Bir sorun olur mu? Birkaç haftadır yapıyormuş zorla öğrendim.
Garip bir fantezi. Bir şey olacağını sanmıyorum. İçenler bile 5-6 sene sonra zararlarını görüyor.14 yaşındaki kardeşim sigarayı ağzında uzun süre özenerek tutmuş yeni fark ettim direk ağzından attım. Yakmamış, sadece paketten alıp ağzına atıp 5-10dk ağzında tutmuş. Bir sorun olur mu? Birkaç haftadır yapıyormuş zorla öğrendim.
Yok hocam ısırmamış bir şey yapmamış.Isırıp yutmadıysa bir sorun olmaz hocam onu da yapması biraz zor çok bir şey olacağını sanmam yakmadıysa.
Hocam fantezi demeyelim de arkadaş ortamında içenler varmış, onlara özenmiş fakat içmemiş.Garip bir fantezi. Bir şey olacağını sanmıyorum. İçenler bile 5-6 sene sonra zararlarını görüyor.
Hocam bir de ağzında tutup içine çekiyormuş, gerçekten korktum. Teşekkürler.
Yok hocam ısırmamış bir şey yapmamış.
Hocam fantezi demeyelim de arkadaş ortamında içenler varmış, onlara özenmiş fakat içmemiş.
Yok hocam ısırmamış bir şey yapmamış.
Hocam fantezi demeyelim de arkadaş ortamında içenler varmış, onlara özenmiş fakat içmemiş.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.