Sigarayı ağızda tutmak zarar verir mi?

594123

Decapat
14 yaşındaki kardeşim sigarayı ağzında uzun süre özenerek tutmuş yeni fark ettim direk ağzından attım. Yakmamış, sadece paketten alıp ağzına atıp 5-10dk ağzında tutmuş. Bir sorun olur mu? Birkaç haftadır yapıyormuş zorla öğrendim.

Isırıp yutmadıysa bir sorun olmaz hocam onu da yapması biraz zor çok bir şey olacağını sanmam yakmadıysa.

Garip bir fantezi. Bir şey olacağını sanmıyorum. İçenler bile 5-6 sene sonra zararlarını görüyor.

Isırıp yutmadıysa bir sorun olmaz hocam onu da yapması biraz zor çok bir şey olacağını sanmam yakmadıysa.
Yok hocam ısırmamış bir şey yapmamış.
Garip bir fantezi. Bir şey olacağını sanmıyorum. İçenler bile 5-6 sene sonra zararlarını görüyor.
Hocam fantezi demeyelim de arkadaş ortamında içenler varmış, onlara özenmiş fakat içmemiş.

Yok hocam ısırmamış bir şey yapmamış.

Hocam fantezi demeyelim de arkadaş ortamında içenler varmış, onlara özenmiş fakat içmemiş.

O zaman bir şey olmaz hocam siz ders verirsiniz bir daha yapmaması için herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…