Sigarayı bıraktım

Syrox_er

Hectopat
Katılım
31 Aralık 2021
Mesajlar
162
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Evet arkadaşlar sonunda sigarayi bırakıyorum. Bugün 5. günüm artık canım çok çekmiyor. Bu illete 1 sene önce başladım ve artık bırakma zamanımın geldiğini anladım. Nasıl bıraktın diye soranlara 1 günde karar verdim. Zaten çok bağımlı da değilmişim onu da anladım. Çok zorlanmadım. Hayatımın en iyi kararını verdim. Eğer siz de benim gibiyseniz hemen bırakın. Zaten 2-3 gün zorluyor ondan sonra alışıyorsun. He bir de bol bol çekirdek yiyin ve sakız çiğneyin. Az da olsa yardımcı oluyor.
 
En iyisini yapmışsın hocam. Ben de 3 aydır bıraktım çok şükür.
Her gün yarım paket bitirsem ömrümün sonuna kadar şu anki enflasyona göre yaklaşık 750 bin liraya yakın para gidiyor. Bunu düşününce zaten otomatik sigarayı bıraktım. Sigarayı bırakmak isteyen arkadaşlar bir de bu şekilde düşünürlerse bence faydası olabilir.
 
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Başlığı görünce aklıma ilk gelen 😅 hem kendine hem cebinde iyilik yapmışsın hocam neresinden dönersen kardır hesabı.
 
Ben 10 sene içtim. Büyüklerim baskı yapıyordu bırak diye. Bu son paket diye diye 2 yıl geçti. En sonunda bıraktım 2 yıl oldu, 1 tane bile içmedim. Aynı tarihte alkolüde bıraktım.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı