Sigarayı çay ile bırakmak

pullmeunder

Kilopat
Makaleler
3
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Evet arkadaşlar başlıkta gördüğünüz gibi gayet işe yaradığını düşündüğüm ve sigarayı bırakmak isteyen çoğu arkadaşa tavsiye ettiğim yöntem. Sigara içeceğiniz yerde çay için. En azından yararlı bir bağımlılığınız olsun. 83 yaşındaki dedem çay ve işim olmasaydı yaşayamazdım der. Ben sigarayı böyle bıraktım, kendi bırakma hikayelerinizi paylaşın ve insanları teşvik edelim.

Sigarayı bıraktığında genelde bir şeye sarıyorsun. Siz çaya sarmışsınız ben kahveye sarmıştım

Ben ne zaman çay içsem yanında sigara arıyorum, bu yüzden ve çok sevmediğimden çayı fazla içmiyorum.

Bende de tam aksine çay içtiğim zaman sigarasız duramıyorum. İlla o çayın yanına bir sigara yanacak

Hocam asıl sınav orada başlıyor. Yangına körükle gitmek. Ama bir kez alışınca çay bile keyifli oluyor haberin olsun.

Ben daha güzelini önereyim. 2 dk düşünüyorsun. Ben ne yapıyorum, neden kendime bunu yapıyorum, yaptığım yanlış mı? Yanlışsa bırakmalıyım diyorsun ve bir kadar alıp bırakıyorsun. Ardından kararına sadık kalıp, sebat edersen, bununla beraber dua edip Allah' dan da yardım istersen, inşallah bırakırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…