Herolynx53 Centipat Katılım 3 Ekim 2024 Mesajlar 999 Çözümler 3 Yer Bayou La Batre, Alabama Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 11:48 #31 Seveni geçtim, sigaraya tapan insanlar var.
Kasım_0 Centipat Katılım 5 Haziran 2025 Mesajlar 1.294 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 11:50 #32 cti real dedi: Sigarayı seven var mı? Varsa da neden seviyor? Genişletmek için tıkla... Ben sigaranın 1-2 defa tadına bakmıştım ve çok acı gelmişti yani içilebilir gibi değildi ama işin garip tarafı kokusuna bayılıyorum örneğin yanımda biri içtiği zaman kokusu gerçekten de hoşuma gidiyor ama çok zararlı işte yapmamam gerek.
cti real dedi: Sigarayı seven var mı? Varsa da neden seviyor? Genişletmek için tıkla... Ben sigaranın 1-2 defa tadına bakmıştım ve çok acı gelmişti yani içilebilir gibi değildi ama işin garip tarafı kokusuna bayılıyorum örneğin yanımda biri içtiği zaman kokusu gerçekten de hoşuma gidiyor ama çok zararlı işte yapmamam gerek.
PROTECTQ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2019 Mesajlar 3.112 Çözümler 8 Yer Silicon Valley Pazartesi 11:51 #33 Ben içiyorum. Dumanının kokusu bana da hoş gelmiyor fakat sigara içmek psikolojik oalrak stres atmama yardım ediyor.
Ben içiyorum. Dumanının kokusu bana da hoş gelmiyor fakat sigara içmek psikolojik oalrak stres atmama yardım ediyor.
Michael_Kaiser Centipat Katılım 12 Haziran 2025 Mesajlar 3.283 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer VDNKh Daha fazla Sistem Özellikleri 4070 Tİ SUPER R5 7500F Biostar x3d pro XPG Lancer Blade 16 GB Aigo Liquid DCS360 Zoko Amiral Raijintek Cratos RJ-0R30B00007 Philips Evnia 27M2N3501PA/00, ESPTiger Neon V2 - Moondrop Edition Cinsiyet Erkek Meslek Web Developer Pazartesi 11:55 #34 Zamanında ful tükettim şimdi nefret ediyorum canım bile çekmiyor ne berbat bir şeymiş diyorum ciğerlerimin içinden geçmiş.
Zamanında ful tükettim şimdi nefret ediyorum canım bile çekmiyor ne berbat bir şeymiş diyorum ciğerlerimin içinden geçmiş.