SIGMA-PLUS / R5 5600 sistem alınır mı?

Ekonomist

Hectopat
Şu anda bahar fırsatlarıyla kasa fiyatı indirime geçmiş. Sistemdeki kasayı 1600 TL farkla Thermaltake ile değiştireceğim. RAM'leri de Corsair yapacağım. Böylece 18.880 TL'ye çıkmış oluyor sistem. Soğutma performansı açısından en iyi serilerden ROG STRIX bir ekran kartı olması da iyi olur diye düşünüyorum. Sizce bu 18.880 TL'ye bu sistem alınır mı? Bahar fırsatları 25 Mayıs'ta sona eriyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tek ekstrası ROG STRIX ekran kartı olması. Geri kalanında mesela kasada cırt. SSD de idare eder seviyesinde. Alınır mı derseniz, kasayı thermaltake ile değiştirirseniz alınır bence.

Tek ekstrası ROG STRIX ekran kartı olması. Geri kalanında mesela kasada cırt. SSD de idare eder seviyesinde. Alınır mı derseniz, kasayı thermaltake ile değiştirirseniz alınır bence.
Kasayı Thermaltake yapacağım, ramleri de Corsair. Ancak goodram SSD idare eder diyorsanız bir de ona fark ödemeye gerek yok bence.

Sistem güzelde kasa şüpheli.
Kasayı Thermaltake yapacağım.

Kasayı Thermaltake yapacağım, ramleri de Corsair. Ancak goodram SSD idare eder diyorsanız bir de ona fark ödemeye gerek yok bence.
RAM'leri değiştirmenize gerek yok. Aynı modeli kullanıyorum ben 4000 MHz'e hız aşırtılabiliyor. SSD'yi 980 yapabilirsiniz bunun yerine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…