Sigmot EW200 alınır mı?

Bütçe
4000
Daha fazla  
Merhaba kulaklığı hem PC'de hem de telefonda kullanmayı düşünüyorum. Ayrıca harici mikrofonum yok o yüzden DSP modelini seçtim. Anakartım giriş seviye. Corsair Virtuoso SE modeli var elimde ama EQ ayarları garip bir şekilde çalışmıyor. Peki sizce değer mi? Corsair kulaklıktan daha iyi olur mu? Bu bütçede daha iyi bir IEM kulaklık var mıdır? Yoksa Type-C'den 3.5mm çevirici de önerebilir misiniz? Şimdiden ilgi gösteren herkese teşekkür ederim.

Çok ucuz hocam.

Hocam bu modeli de önermişler:SIMGOT EG280 IEM Kulaklık

Aralarında 1000TL gibi bir fark olunca EW200 bana pahalı geldi. En ucuz modeli ile arasında fiyat farkının kaynağı nedir?

Ayrıca Virtuoso SEden EW200e geçersem nasıl bir fark olur? Telefonda da bu kulaklığı kullanabilir miyim?

Çoğu kişi öneriyor da pahalı geldi bana hocam. O yüzden bilemedim pek.
Gayet iyi hocam fiyatı.

Aralarında 1000TL gibi bir fark olunca EW200 bana pahalı geldi. En ucuz modeli ile arasında fiyat farkının kaynağı nedir?

Ayrıca Virtuoso SEden EW200e geçersem nasıl bir fark olur? Telefonda da bu kulaklığı kullanabilir miyim?
Wraith bakma yeni zam attı.

Ayrıca Virtuoso seden EW200e geçersem nasıl bir fark olur? Telefonda da bu kulaklığı kullanabilir miyim?

Wraith zamladı o fark o yüzden öyle gözüküyor. Meyer Gaming'e bak, EW200'ün stok yok fakat stok olsa 2700 TL'ye falan gelir DSP versiyonu. EG280'in stok var o da 4100 TL'ye geliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı