AnarionV Hectopat Katılım 10 Haziran 2019 Mesajlar 74 Çözümler 1 10 Ocak 2021 #1 Öncelikle merhabalar. Signal uygulamasını kullanırken "Bağlantı hatası, lütfen daha sonra tekrar dene" hatasını alıyorum. Bu hatayı yazışma ve kişisel ayarlar hariç hemen hemen her yerde alıyorum. Bunun sebebi nedir?
Öncelikle merhabalar. Signal uygulamasını kullanırken "Bağlantı hatası, lütfen daha sonra tekrar dene" hatasını alıyorum. Bu hatayı yazışma ve kişisel ayarlar hariç hemen hemen her yerde alıyorum. Bunun sebebi nedir?
KralYolu Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 21 Ocak 2014 Mesajlar 1.544 Makaleler 19 Çözümler 5 Yer Karabük Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2021 #2 Programa şu anda yoğun bir akış var muhtemelen yakın zamanda düzelir. Sandığımızdan daha fazla insan WhatsApp defterini kapatıyor
Programa şu anda yoğun bir akış var muhtemelen yakın zamanda düzelir. Sandığımızdan daha fazla insan WhatsApp defterini kapatıyor
Frederick Bishop Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2020 Mesajlar 1.816 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2021 #3 Uygulama yeni olduğu için sorunlar olması normal.Güncelleme gelmesini bekleyin.
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2021 #4 Bugnal'a hoş geldiniz. Güncellemeni beklemekten başka çare yok. Sunucularda aşırı yoğunluk var.