Hsng48 Femtopat Katılım 3 Ocak 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2022 #1 Evde 3'lü priz var birinde laptop takılı diğerinde ufo içeri sıcak olunca ufoyu prizden çıkardım anında şalter attı şalteri açtım bilgisayarı açma tuşuna bastım açılmadı. Ne yapmam gerek?
Evde 3'lü priz var birinde laptop takılı diğerinde ufo içeri sıcak olunca ufoyu prizden çıkardım anında şalter attı şalteri açtım bilgisayarı açma tuşuna bastım açılmadı. Ne yapmam gerek?
armas Gigapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 12 Ocak 2022 #2 Kısa devre ya da yanma olabilir. Bilgisayarcıya götürün isterseniz.
T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2022 #3 PSU şalteri de kapalı durumda olabilir, kontrol edebilirsiniz.
2 262364 Megapat Katılım 1 Haziran 2019 Mesajlar 8.773 Makaleler 17 Çözümler 216 12 Ocak 2022 #4 Hsng48 dedi: Evde 3'lü priz var birinde laptop takılı diğerinde ufo içeri sıcak olunca ufoyu prizden çıkardım anında şalter attı şalteri açtım bilgisayarı açma tuşuna bastım açılmadı. Ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... Daha önceden bende yaşamıştım ilginç bir şekilde çözmüştüm bir deneyin belki olur. Kasanın elektriğini kesin ardında güç tuşuna 5-10 saniye basılı tutup bırakın. Sonra elektriği tekrar verince açılıyor mu deneyin.
Hsng48 dedi: Evde 3'lü priz var birinde laptop takılı diğerinde ufo içeri sıcak olunca ufoyu prizden çıkardım anında şalter attı şalteri açtım bilgisayarı açma tuşuna bastım açılmadı. Ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... Daha önceden bende yaşamıştım ilginç bir şekilde çözmüştüm bir deneyin belki olur. Kasanın elektriğini kesin ardında güç tuşuna 5-10 saniye basılı tutup bırakın. Sonra elektriği tekrar verince açılıyor mu deneyin.