Sigorta başlangıcı için kaç gün çalışmak gerekli?

Sigortasız işçi çalıştırmak yasak 1 günlük bile olsa yapmak zorunda işveren ama küçük işletmelerin çoğu girdiğin an başlatmaz yaşın tutuyorsa bir tane zincir marketi deneyebilirsin.

En erken yaşta sigorta girişinizi yaptırın. Ben 18 yaşına girdiğim anda yaptırmıştım. Staj sigorta girişi emeklilikte sayılmıyor maalesef. Tanıdık varsa rica edin 1-2 göstersin sizi. Çıkan borcu siz ödersiniz.

Mesela 1 günlük sigorta yaptırdım şimdi, ileride emekli olurken sigorta giriş tarihim olarak gözükecek mi yoksa çok kısa olduğu için gözükmez mi?

Sigortasız işçi çalıştırmak yasak 1 günlük bile olsa yapmak zorunda işveren ama küçük işletmelerin çoğu girdiğin an başlatmaz yaşın tutuyorsa bir tane zincir marketi deneyebilirsin.
Hocam A101'e girdim dediğiniz gibi yapıp ama sigorta gözükmüyor. 3. gün bitti şu an.

Son düzenleme:
Mesela 1 günlük sigorta yaptırdım şimdi, ileride emekli olurken sigorta giriş tarihim olarak gözükecek mi yoksa çok kısa olduğu için gözükmez mi?

Hocam A101'e girdim dediğiniz gibi yapıp ama sigorta gözükmüyor. 3. gün bitti şu an.

Hocam A101 de hangi birimde çalıştın kasa falan mı bende girsemmi diyorum sigorta için

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı