Sigorta çağrı merkezinde çalışılır mı?

Dursun Papi

Hectopat
Şu an eğitim sürecindeyim. Olay diksiyon ve konuşma tarzından çok, yüzde doksan programı kullanabilmek gibi görünüyor ancak karmakarışık bir program ve nasıl çözeceğimi bilmiyorum. Dosya hazırlama, çekici yollama, tedarikçiyle iletişime geçme vs. yol yardım ve ikame ağırlıklı. Tüm sigorta poliçelerine bakılıyor. Tecrübesi olan var mı? İşten soğumak istemiyorum.

Programı bir şekil çözersiniz de sabırlı biriyseniz, çalışmanızı tavsiye ederim. Türlü türlü insan tipiyle karşılaşacaksınız.

Evet, çalışma deneyimim oldu ve bıraktım, bana göre değildi.

@Dursun Papi, mecbur kalınca mecbur çalışacaksınız. Yabancı dil seviyeniz ne durumda? İsterseniz otellere bakabilirsiniz. Kalacak yer ve yemek veren oteller var.

@Dursun Papi, mecbur kalınca mecbur çalışacaksınız. Yabancı dil seviyeniz ne durumda? İsterseniz otellere bakabilirsiniz. Kalacak yer ve yemek veren oteller var.
Hocam ben 2 senedir bir sürü iş başvurusu yaptım ve sonunda çağrı merkezine girdim. Resepsiyonist ilanlarına da çok başvurmuştum ama dönen olmuyor. B1 ingilizcem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…