V Veysel T Centipat Katılım 27 Ekim 2024 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 10:40 #1 Merhaba arkadaşlar benim sigortam işe giriş çıkış belgesinde görüyorum ama 4A hizmet dökümünde göremiyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
Merhaba arkadaşlar benim sigortam işe giriş çıkış belgesinde görüyorum ama 4A hizmet dökümünde göremiyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
Favi Hectopat Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 352 Çözümler 1 Bugün 10:43 #2 Genellikle bir ay geriden gelir. Artı 0 Eksi
ilkaydmr Hectopat Katılım 24 Ekim 2022 Mesajlar 1.037 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 10:45 #3 İşe ne zaman girdiniz? Hizmet dökümünde görmeniz için bir ay tam çalışmanız ve işverenin primlerinizi yatırması gerekir. O zaman sistemde gözükür. Artı 0 Eksi
İşe ne zaman girdiniz? Hizmet dökümünde görmeniz için bir ay tam çalışmanız ve işverenin primlerinizi yatırması gerekir. O zaman sistemde gözükür.
KS KS V Veysel T Centipat Katılım 27 Ekim 2024 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 10:45 #4 Favi dedi: Genellikle bir ay geriden gelir. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani kanka ben kasım'ın 13'ünde işe girdim sence ne zaman gözükür. ilkaydmr dedi: İşe ne zaman girdiniz? Hizmet dökümünde görmeniz için bir ay tam çalışmanız ve işverenin primlerinizi yatırması gerekir. O zaman sistemde gözükür. Genişletmek için tıkla... Kasım'ın 13'ünde işe girdim bu ayın. Artı 0 Eksi
Favi dedi: Genellikle bir ay geriden gelir. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani kanka ben kasım'ın 13'ünde işe girdim sence ne zaman gözükür. ilkaydmr dedi: İşe ne zaman girdiniz? Hizmet dökümünde görmeniz için bir ay tam çalışmanız ve işverenin primlerinizi yatırması gerekir. O zaman sistemde gözükür. Genişletmek için tıkla... Kasım'ın 13'ünde işe girdim bu ayın.
ilkaydmr Hectopat Katılım 24 Ekim 2022 Mesajlar 1.037 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 10:50 #5 Veysel T dedi: Nasıl yani kanka ben kasım'ın 13'ünde işe girdim sence ne zaman gözükür. Kasım'ın 13'ünde işe girdim bu ayın. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen sigorta başlangıcınızı ayın 15'inde göstermişlerdir. Tahminimce önümüzdeki ayın başında sistemde görürsünüz girişinizi. Artı 0 Eksi
Veysel T dedi: Nasıl yani kanka ben kasım'ın 13'ünde işe girdim sence ne zaman gözükür. Kasım'ın 13'ünde işe girdim bu ayın. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen sigorta başlangıcınızı ayın 15'inde göstermişlerdir. Tahminimce önümüzdeki ayın başında sistemde görürsünüz girişinizi.
KS KS V Veysel T Centipat Katılım 27 Ekim 2024 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 11:34 #6 ilkaydmr dedi: Muhtemelen sigorta başlangıcınızı ayın 15'inde göstermişlerdir. Tahminimce önümüzdeki ayın başında sistemde görürsünüz girişinizi. Genişletmek için tıkla... Tamamdır eyvallah yardımıcı olduğun için teşekkürler. Artı 0 Eksi
ilkaydmr dedi: Muhtemelen sigorta başlangıcınızı ayın 15'inde göstermişlerdir. Tahminimce önümüzdeki ayın başında sistemde görürsünüz girişinizi. Genişletmek için tıkla... Tamamdır eyvallah yardımıcı olduğun için teşekkürler.
ilkaydmr Hectopat Katılım 24 Ekim 2022 Mesajlar 1.037 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 11:34 #7 Veysel T dedi: Tamamdır eyvallah yardımıcı olduğun için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam. Artı 0 Eksi
Veysel T dedi: Tamamdır eyvallah yardımıcı olduğun için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam.