canyldrm Centipat Katılım 17 Haziran 2023 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2024 #1 18 yaş altındayım ve işe gireceğim. Benden sigorta hizmet dökümü belgesini istediler. Ben de ilk defa işe gireceğim için nasıl çıkartabileceğimi bilmiyorum. e-Devlet'e de baktım ama çıkartamadım. Bilenler yardım ederse sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Haziran 2024
18 yaş altındayım ve işe gireceğim. Benden sigorta hizmet dökümü belgesini istediler. Ben de ilk defa işe gireceğim için nasıl çıkartabileceğimi bilmiyorum. e-Devlet'e de baktım ama çıkartamadım. Bilenler yardım ederse sevinirim.
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 21.192 Makaleler 6 Çözümler 554 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 21 Haziran 2024 #2 SGK Tescil ve Hizmet Dökümü / İşyeri Ünvan Listesi Bu hizmeti kullanarak, adınıza uzun vade sigorta kollarında (Emekliliğe esas) bildirilmiş olan hizmetleri görüntüleyebilirsiniz. www.turkiye.gov.tr Artı 0 Eksi
SGK Tescil ve Hizmet Dökümü / İşyeri Ünvan Listesi Bu hizmeti kullanarak, adınıza uzun vade sigorta kollarında (Emekliliğe esas) bildirilmiş olan hizmetleri görüntüleyebilirsiniz. www.turkiye.gov.tr
KS KS canyldrm Centipat Katılım 17 Haziran 2023 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2024 #3 turko35408 dedi: SGK Tescil ve Hizmet Dökümü / İşyeri Ünvan Listesi Bu hizmeti kullanarak, adınıza uzun vade sigorta kollarında (Emekliliğe esas) bildirilmiş olan hizmetleri görüntüleyebilirsiniz. www.turkiye.gov.tr Genişletmek için tıkla... SGK tescil kaydınız bulunmuyor yazıyor. Hemen üst kısımda da barkodlu belge oluştur yazıyor buna mı tıklamam lazım. Artı 0 Eksi
turko35408 dedi: SGK Tescil ve Hizmet Dökümü / İşyeri Ünvan Listesi Bu hizmeti kullanarak, adınıza uzun vade sigorta kollarında (Emekliliğe esas) bildirilmiş olan hizmetleri görüntüleyebilirsiniz. www.turkiye.gov.tr Genişletmek için tıkla... SGK tescil kaydınız bulunmuyor yazıyor. Hemen üst kısımda da barkodlu belge oluştur yazıyor buna mı tıklamam lazım.
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 21.192 Makaleler 6 Çözümler 554 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 21 Haziran 2024 #4 canyldrm dedi: SGK tescil kaydınız bulunmuyor yazıyor. Hemen üst kısımda da barkodlu belge oluştur yazıyor buna mı tıklamam lazım. Genişletmek için tıkla... 4A veya 4C olarak aratın. Artı 0 Eksi
canyldrm dedi: SGK tescil kaydınız bulunmuyor yazıyor. Hemen üst kısımda da barkodlu belge oluştur yazıyor buna mı tıklamam lazım. Genişletmek için tıkla... 4A veya 4C olarak aratın.