Sigorta Sitesini Export Edemedim

artistgamer

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,
Ben bir site tasarımı yaptım, sigorta sitesi fakat onu export edemedim. Bana yardım edecek arkadaşlar varsa bu konun altına yazabilirler mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle nerede tasarladınız siteyi? Photoshop? Dreamweaver? Bunları bilmeden yardımcı olmamız mümkün değil.

Merhaba arkadaşlar,
Ben bir site tasarımı yaptım, sigorta sitesi fakat onu export edemedim. Bana yardım edecek arkadaşlar varsa bu konun altına yazabilirler mi?
Photoshop CS5 ile tasarladım. Fakat tasarımı bir türlü aktaramadım.

Photoshop ile tasarım aktarmak artık mantıklı değil. Tamam mailing tasarımları yapılabilir ama web arayüz çalışmaların da slice tool ile yapmamak en doğru seçenek. Ama slice tool ile tasarımı bölerek yapabilirsin.

Slice Tool ile buton yapacağın yerleri bölebilirsin. Ben o şekilde kendime bir çok panel çıkarttım. Daha sonra Dreamweaver'a oluşturduğu .html dosyasını okutarak onun üstünde istediğim yönlendirme linklerini verdim ve bıraktım.

Bana yardım edebilir misiniz o zaman Skype'dan?

PS'de uzun zaman oldu Slice Tool kullanmayalı. Her ne kadar kolay olsada ve PS'yi zevk için kullandığımdan dolayı pek bir bilgim yok. Anca kendimi işimi görecek kadar kullanıyorum.

Ama bu makale sana yardımcı olabilir belki.

Teşekkür ederim @SypeR kardeşim. Keşke herkes senin gibi olsa. Neredeyse her açtığım konuda yardımcı oldun, bir sorunun olursa çekinmeden yaz.

+O rütbeyi hak eden sayılı kişilerdensin. Favorim.

Teşekkür ederim @SypeR kardeşim. Keşke herkes senin gibi olsa. Neredeyse her açtığım konuda yardımcı oldun, bir sorunun olursa çekinmeden yaz.

+O rütbeyi hak eden sayılı kişilerdensin. Favorim.
Ne demek, her zaman. Zaten biz madem bu rütbeye uygun görüldük hakkını vere vere yapmamız zaten zorunluluğumuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…