Hari Seldon Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 267 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #1 Şu an sigortalı bir işte çalışıyorum KYK bursuna başvurduğumda bu durum bir engel teşkil eder mi? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Eylül 2023
Görkem Umut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 7.878 Çözümler 175 1 Eylül 2023 #2 Hari Seldon dedi: Şu an sigortalı bir işte çalışıyorum KYK bursuna başvurduğumda bu durum bir engel teşkil eder mi? Genişletmek için tıkla... Tam zamanlı sigorta evet. Yarı zamanlı sigorta hayır. Sigortasından dolayı bursu krediye dönmüş biri olarak yazıyorum maalesef.
Hari Seldon dedi: Şu an sigortalı bir işte çalışıyorum KYK bursuna başvurduğumda bu durum bir engel teşkil eder mi? Genişletmek için tıkla... Tam zamanlı sigorta evet. Yarı zamanlı sigorta hayır. Sigortasından dolayı bursu krediye dönmüş biri olarak yazıyorum maalesef.
TimoLoX Kilopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 3.586 Çözümler 30 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #3 Hari Seldon dedi: Şu an sigortalı bir işte çalışıyorum KYK bursuna başvurduğumda bu durum bir engel teşkil eder mi? Genişletmek için tıkla... Tam sigortaysa benim bildiğim yurtta falan kalamıyorsun.
Hari Seldon dedi: Şu an sigortalı bir işte çalışıyorum KYK bursuna başvurduğumda bu durum bir engel teşkil eder mi? Genişletmek için tıkla... Tam sigortaysa benim bildiğim yurtta falan kalamıyorsun.
Hari Seldon Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 267 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #4 Görkem Umut dedi: Tam zamanlı sigorta evet. Yarı zamanlı sigorta hayır. Sigortasından dolayı bursu krediye dönmüş biri olarak yazıyorum maalesef. Genişletmek için tıkla... 4C yatıyor Görkem Umut dedi: Tam zamanlı sigorta evet. Yarı zamanlı sigorta hayır. Sigortasından dolayı bursu krediye dönmüş biri olarak yazıyorum maalesef. Genişletmek için tıkla... TimoLoX dedi: Tam sigortaysa benim bildiğim yurtta falan kalamıyorsun. Genişletmek için tıkla... 4 c yatıyor Görkem Umut dedi: Tam zamanlı sigorta evet. Yarı zamanlı sigorta hayır. Sigortasından dolayı bursu krediye dönmüş biri olarak yazıyorum maalesef. Genişletmek için tıkla... Şimdi ben eylül'ün 25'i gibi istifa etsem bir sıkıntı çıkar mı?
Görkem Umut dedi: Tam zamanlı sigorta evet. Yarı zamanlı sigorta hayır. Sigortasından dolayı bursu krediye dönmüş biri olarak yazıyorum maalesef. Genişletmek için tıkla... 4C yatıyor Görkem Umut dedi: Tam zamanlı sigorta evet. Yarı zamanlı sigorta hayır. Sigortasından dolayı bursu krediye dönmüş biri olarak yazıyorum maalesef. Genişletmek için tıkla... TimoLoX dedi: Tam sigortaysa benim bildiğim yurtta falan kalamıyorsun. Genişletmek için tıkla... 4 c yatıyor Görkem Umut dedi: Tam zamanlı sigorta evet. Yarı zamanlı sigorta hayır. Sigortasından dolayı bursu krediye dönmüş biri olarak yazıyorum maalesef. Genişletmek için tıkla... Şimdi ben eylül'ün 25'i gibi istifa etsem bir sıkıntı çıkar mı?