Sigortalı veya işkur üzerinden girişli bir işte çalışırsam KYK yurduna başvurabilir miyim?

Kinesit

Picopat
Arkadaşlar sınavdan sonra başka şehirdeki üniversiteye gitmeden önce cebimde param olması için çalışmak istiyorum. Eğer Fast food zincirinden birinde çalışırsam 3 ay işkur veriyor maaşı bu durumda işten çıktığımda KYK yurduna başvurabilir miyim? Veya normal sigortalı bir işte çalışırsam yine başvurabilir miyim?

Ben geçen yaz fabrikada çalışıyordum ve deprem dolayısıyla okullar uzaktan eğitime geçmeden KYK da kalıyordum.

Orasını pek bilmiyorum hocam ben işten çıktıktan 1 hafta sonra başvuru yapmıştım. Araştırmalarıma göre eğer KYK'da kalırken sigortalı çalışırsan KYK ile ilişiğin kesiliyor.

Sigorta çıkışınız sistemden yapılmak zorunda. Yurt başvurunuzu çalıştıktan sonra yapınız.

Orasını pek bilmiyorum hocam ben işten çıktıktan 1 hafta sonra başvuru yapmıştım. Araştırmalarıma göre eğer KYK'da kalırken sigortalı çalışırsan KYK ile ilişiğin kesiliyor.

Sigorta çıkışınız sistemden yapılmak zorunda. Yurt başvurunuzu çalıştıktan sonra yapınız.

2 ay çalışıp laptop almak ve cebime harçlık koymak istiyorum. KYK yurt başvuruları ne zaman oluyor ki ona göre çıkışımı alsam?

2 ay çalışıp laptop almak ve cebime harçlık koymak istiyorum. KYK yurt başvuruları ne zaman oluyor ki ona göre çıkışımı alsam?
Geçen sene Ağustos ayında açılmıştı başvurular. Bu sene de o zamanlarda açılabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…