Sigortam.net güvenilir mi?

Sametcann

Hectopat
Daha fazla  
Sıfır motor aldım ve sigortam.net uygun fiyatlı sigorta çıkartıyor güvenilir mi? Ve plakam olmadığı için şase ve motor numarasına göre çıkartacağım için daha sonra plakamı aldıktan sonra plakanın üstüne geçiriyorlar mı sigortayı?

Sıfır motor aldım ve sigortam.net uygun fiyatlı sigorta çıkartıyor güvenilir mi? Ve plakam olmadığı için şase ve motor numarasına göre çıkartacağım için daha sonra plakamı aldıktan sonra plakanın üstüne geçiriyorlar mı sigortayı?
Evet güvenilir sorun olmaz plakaya da geçirebilirsin ben geçirmedim bir sorun yok suanlık geçirmesen de olur.

Evet güvenilir sorun olmaz plakaya da geçirebilirsin ben geçirmedim bir sorun yok suanlık geçirmesen de olur.

Yaptırdım teşekkürler.

Zırt pırt arayıp arada gıcık ederler. Ama mahallendeki Exper'i kullan çok fiyat farkı yoksa.

Fiyat farkı çoktu ya tanıdık 14bin TL fiyat çekti sigortam. Nette 7bin TL'ye yaptırdım.

Eğer kasko vs. yaptıracaksanız sakın sigortam.net’den yaptırmayın. Bir yer örneğin 15k çıkarıyor sigortam.net 5k. Bunun sebebi içeriğinin ciddi derecede farklı olması. Diyelimki ikisininde kaza durumunda ödeyeceği miktar aynı ama sigortam.net daha ucuz çünkü diğer kasko firmasında karşı tarafın hastane masraflarından tutunda pisikolojik desteğine kadar her türlü masrafı karşıyor ama sigortam.net’de yok. Veya yolda kaldınız sigortam.net’de yol yardımı yok. Alırken içeriğini iyice araştırıp öyle almanızı tavsiye ederim. Sigortam.net’den ziyade diğer firmalar daha mantıklı kasko noktasında sigorta sanırım fark etmiyor

Eğer kasko vs. yaptıracaksanız sakın sigortam.net’den yaptırmayın. Bir yer örneğin 15k çıkarıyor sigortam.net 5k. Bunun sebebi içeriğinin ciddi derecede farklı olması. Diyelimki ikisininde kaza durumunda ödeyeceği miktar aynı ama sigortam.net daha ucuz çünkü diğer kasko firmasında karşı tarafın hastane masraflarından tutunda pisikolojik desteğine kadar her türlü masrafı karşıyor ama sigortam.net’de yok. Veya yolda kaldınız sigortam.net’de yol yardımı yok. Alırken içeriğini iyice araştırıp öyle almanızı tavsiye ederim. Sigortam.net’den ziyade diğer firmalar daha mantıklı kasko noktasında sigorta sanırım fark etmiyor
Poliçenin teminatlarıyla ilgili bu, siteyle değil.

Eğer kasko vs. yaptıracaksanız sakın sigortam.net'den yaptırmayın. Bir yer örneğin 15k çıkarıyor sigortam.net 5k. Bunun sebebi içeriğinin ciddi derecede farklı olması. Diyelim ki ikisinin de kaza durumunda ödeyeceği miktar aynı ama sigortam.net daha ucuz çünkü diğer kasko firmasında karşı tarafın hastane masraflarından tutunda pisikolojik desteğine kadar her türlü masrafı karşıyor ama sigortam.net'de yok. Veya yolda kaldınız sigortam.net'de yol yardımı yok. Alırken içeriğini iyice araştırıp öyle almanızı tavsiye ederim. Sigortam.net'den ziyade diğer firmalar daha mantıklı kasko noktasında sigorta sanırım fark etmiyor.

Kasko şimdilik düşünmüyorum ilerleyen zamanlarda belki yaptırırım teşekkürler. Kasko konusunda çok şikayetçi olan var zaten bu siteden.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı