- Makaleler
- 21
AKP'li olduğun anlaşılmasın diye son cümleyi yazmana gerek yoktu.Dediğim gibi zerre kadar sevmem ama AKP'nin belki de yaptığı en iyi şeydi bu. Tabi sağlık sistemini çökertmeselerdi daha iyi olurdu.
En güzel şeymiş günün fıkrasıBenim hastaneyle işim gücüm olmaz niye her ay para yatırıyorum bunu hiç düşünebiliyor musun? İstemiyorum arkadaş hastaneye gitmiyorum beni niye borçlandırıyorsun her ay.
AKP'li olduğun anlaşılmasın diye son cümleyi yazmana gerek yoktu.
Aynen kalmaz, KYK borcunu ödeyenler de aynısını diyordu. Babalar gibi 22K borcumla devam ediyorum hedef 50K.
Eki Görüntüle 2049923
Yanlış diyoruz zaten hastaneye 10 yılda bir düşen adamı borçlandırmanın neresi doğru?Yaşın yetmiyorsa sosyal devlet kavramını ve devletin nasıl işlediğini anlayamazsın. Olay bireysel olmak değil. Yapılan işe doğruysa doğru, yanlışsa yanlış demek gerek. Ak trollde ok trollde olmaya gerek yok. Yaşını tahmin ettiğimden dolayı seninle tartışmaya çok gerek görmüyorum.
Yanlış diyoruz zaten hastaneye 10 yılda bir düşen adamı borçlandırmanın neresi doğru?
Verecek bir cevabın yoksa blokluyorum. Sen soruma cevap ver önce. Ben senin dostun değilim. SosyalistmişDediğim gibi biraz büyü ve sosyal devletin ne olduğunu öğren konuşuruz dostum.
Dostum devlet de borcun kalmaz. Maaşından keser, ev-araba satmanı engeller vs. vs. İş o ki almak istesinler.
Kontrol edilemez seviyede ise kalır. Borçlu sayısı öyle böyle değil, KYK borçlarını bile tahsil etmeleri çok kolayken yapamadılar.
SGK prim borcu ise riskli bir seçim için koz olarak tutuluyor, son seçimler öncesi erken emeklilik kartı kullanılmıştı. SGK borcu eninde sonunda silinecek çünkü ödemeyen sayısı ödeyen sayısından kat kat daha çok.
Dediğin gibi bu hükümet için bir koz silinir silinmezi tartışmıyorum ben. Ülkemizde ki yöneticiler ne yazık ki yönetme kabiliyetinden mahrum, çoğu aşırı cahil ve cahil cesaretine sahip.
Benim dediğim bu onların elinde. Almak isterlerse zorla alırlar zaten. Almak istemezlerse sildik gitti derler. Çünkü senin maaşın senden önce onların eline geçiyor.
Ben bu listede son sıradayım. Kağıt üzerinde ne maaşım var, ne üzerime bir tane mal. Devlet yardım bile ediyor bana bazen fakirliğimden ötürü.