Merhaba arkadaşlar, ben 5 gün kurumsal bir firmada sigortasız çalıştırıldım. Bana dediler ki "ortamı gör, alış bize" falan diye; fakat sigortayı geç başlatacaklarını düşündüğüm için işten ayrıldım. 5 gün çalıştığım günün alacağını istemeyi düşünüyorum. Sizce öyle bir hakkım var mı?
Işe giriş belgeleriniz varsa bu belgeleri ibraz etmek üzere sigortayı arayıp ya da gidip durumunuzu belirtin. Maalesef çoğu şirket bu haksızlığı yapıyor. Hakkınızı arayın. Umarım olumlu sonuç alırsınız.
Işe girişe dair belgeleriniz var ise bu belgeleri kullanarak sigortayı arayıp ya da gidip durumunuzu belirtin. Maalesef çoğu şirket bu haksızlığı yapıyor. Hakkınızı arayın. Umarım olumlu sonuç alırsınız.
Reis ise girişe dair hiç belge fln yok bana sadece dediler ki 1 hafta gel ortama alış fln bende istemedim sigortayı herşeyi geç yaparlar diye ve az önce atölyenin videosunu fln çektim sigortasız çalıştıgima dair
Hocam sigorta falan bir şey istemediler 1 hafta gel falan dediler işte bize alış falan diye falan düşündüm ki sigortayı geç çıkaracaklar Pazartesiden itibaren bir daha gitmeyeceğim eğer ararlarsa alacaklarımi falan talep edeceğim atölyede fotoğraf video falan çektim öyle yani
Işe giriş belgeleriniz varsa bu belgeleri ibraz etmek üzere sigortayı arayıp ya da gidip durumunuzu belirtin. Maalesef çoğu şirket bu haksızlığı yapıyor. Hakkınızı arayın. Umarım olumlu sonuç alırsınız.
Kankam sigorta hiç bişi yapılmadı bana gel dediler 1 hafta bize alış şuan da bak işteyim sigortanın geç yapılacağını öğrendim çalışanların geç yapılmış bende bugünden itibaren ayrilcam ve alacaklarımi isteyeceğim SGK numarasi varsa atabilir misiniz