sihirci.com güvenilir mi?

iRlvua

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. sihirci.com isimli site güvenilir mi? Yakın bir arkadaşım yaklaşık 3500 TL değerinde sipariş verecek ama site ile ilgili hiçbir şey bulamadık internette.

Son düzenleyen: Moderatör:
dolandırıcı olma ihtimalı olabilirde olmayabilirde ama bence dolandırıcı yeni açtıkları için birşey olmayabilir ama hiç bir sorun yaşayamadıkları içinde birşey olmayabilir tam olrarak ne alacaksınız

Arkadaşlar merhaba. sihirci.com isimli site güvenilir mi? Yakın bir arkadaşım yaklaşık 3500 TL değerinde sipariş verecek ama site ile ilgili hiçbir şey bulamadık internette.
Nette hiçbir şey bulamadiysan güvenli olmayabilir.
Paranı tehlikeye atma derim.

Haklı efendim.

Önce uygun bir şey alıp sonra gelirse ona göre tam alışveriş yapın, daha mantıklı gibi, tabii bunları yapmadan önce iyice araştırın siteyi.

Doruk Ülgen diye bir sihirbazlık göstericisine aitmiş.

Anladığım kadarıyla yaptığı işle ilgili gererken malzemelerin de satışını yapmaya karar vermiş direkt depodan. Kendi sitesinde de mağazaya yönlendiriyor. Youtube üzerinden de bir sürü videosu var. Yani evet ismi garip ama ticari bir girişimcilik gibi düşünüyorum.

Nereden buluyorsun bunları.

Nereden buluyorsun bunları.

Sitedeki hakkımızda kısmından edindiğim bilgilerle kısa bir araştırdım sadece.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ama tabii ki kutudan hıyar da çıkabilir Bilemeyiz. Hedef kitlesi sınırlı bir sektör olduğundan bence duyulmaması da normal geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…