Sihirpunk vandal alınır mı?

yigitkjjjjlll

Decapat
Merhaba, bende 2300 VP var Sihirpunk vandal alınır mı? Bende olan vandal skinleri bunlar, olmayan silahıma mı alsam?

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (14).png
    Ekran Görüntüsü (14).png
    1,6 MB · Görüntüleme: 710
  • Ekran Görüntüsü (13).png
    Ekran Görüntüsü (13).png
    742,6 KB · Görüntüleme: 569
Merhaba, bende 2300 VP var sihirpunk vandal alınır mı? Bende olan vandal skinleri bunlar, olmayan silahıma mı alsam?

Delipop, RGX varken sihirpunkı napacaksınız? Başka silaha skin alın bence. Bir de işinize karışmak gibi olmasın ama ben Valorant'a para yatırıp skin almazdım, tabii herkes kendi parasıyla istediği şeyi alabilir kendi kararınız saygı duyarım. Ben de zamanında para yatırıp skin alan biriyim.

Delipop, RGX varken sihirpunkı napacaksınız? Başka silaha skin alın bence. Bir de işinize karışmak gibi olmasın ama ben Valorant'a para yatırıp skin almazdım, tabii herkes kendi parasıyla istediği şeyi alabilir kendi kararınız saygı duyarım. Ben de zamanında para yatırıp skin alan biriyim.
Bir tane alınabilir bence oyunu seviyorsan ama her silaha 5-6 tane falan almak bence de mantıksız.

Bir tane alınabilir bence oyunu seviyorsan ama her silaha 5-6 tane falan almak bence de mantıksız.

Bence de, eğer çok Valorant oynayan birisiyseniz ana silahlara (vandal, phantom, operatör vs.) onlara birkaç güzel skin alınabilir geri kalanına da Battle Pass skinleri yeterli olur. Skin almak istiyorsa da alsın istediği kadar ama para verilebilecek daha güzel ve mantıklı şeyler var, VP'ye de zam gelmiş hem.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı