Mr.bugatti Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 194 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2023 #1 Semâyı sardığında bir ridayı siyâh. Yâri anmaktan ben oldum tebâh. Bu eller ki cânana ulaşamadan oldu harap. Ehversiz leyller düşürdü beni bîtap. Menâmsız şâmlar aydınlanır yâr ile misal-i kamer. Yârsiz her şeb olur bana makber. Çıkarsa menâtık-ı dûşize-i tahayyülümden bir lahza. Kamerden gelmez olur şu'le-i bî-ziyâ Şimdilik bu kadar yazabildim. Vezin kullanmadım. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Aralık 2023
Semâyı sardığında bir ridayı siyâh. Yâri anmaktan ben oldum tebâh. Bu eller ki cânana ulaşamadan oldu harap. Ehversiz leyller düşürdü beni bîtap. Menâmsız şâmlar aydınlanır yâr ile misal-i kamer. Yârsiz her şeb olur bana makber. Çıkarsa menâtık-ı dûşize-i tahayyülümden bir lahza. Kamerden gelmez olur şu'le-i bî-ziyâ Şimdilik bu kadar yazabildim. Vezin kullanmadım.
4 485936 Hectopat Katılım 25 Ağustos 2021 Mesajlar 2.547 Çözümler 4 16 Aralık 2023 #2 Gayet güzel çok bilmediğim kelimeler var ama güzele benziyor kafiyeler falan.
Laveria fredy Decipat Katılım 29 Ağustos 2023 Mesajlar 1.490 Çözümler 5 16 Aralık 2023 #3 Mana ve kafiyesi güzel hocam.