Egemen_yesil Hectopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2023 #1 Aşk mıdır yüreğimi acıtan yara? Aşk mıdır beni delirten duygu? Aşk mıdır beni hayattan soğutan şey? Ah, keşke olmasa.
Aşk mıdır yüreğimi acıtan yara? Aşk mıdır beni delirten duygu? Aşk mıdır beni hayattan soğutan şey? Ah, keşke olmasa.
raskolsikov Kilopat Katılım 11 Kasım 2017 Mesajlar 118 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2023 #2 Egemen_yesil dedi: Aşk mıdır yüreğimi acıtan yara? Aşk mıdır beni delirten duygu? Aşk mıdır beni hayattan soğutan şey? Ah, keşke olmasa. Genişletmek için tıkla... Kötü kardeşim, bol bol şiir okuman lazım.
Egemen_yesil dedi: Aşk mıdır yüreğimi acıtan yara? Aşk mıdır beni delirten duygu? Aşk mıdır beni hayattan soğutan şey? Ah, keşke olmasa. Genişletmek için tıkla... Kötü kardeşim, bol bol şiir okuman lazım.
Arda Korludağ Kilopat Katılım 4 Haziran 2018 Mesajlar 638 Çözümler 1 Yer Andromeda 8 Aralık 2023 #3 Kötü.
eNyzii1 Hectopat Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 309 Yer İstanbul Avcılar Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2023 #4 Egemen_yesil dedi: Aşk mıdır yüreğimi acıtan yara? Aşk mıdır beni delirten duygu? Aşk mıdır beni hayattan soğutan şey? Ah, keşke olmasa. Genişletmek için tıkla... Devam et yazmaya, yaza yaza daha iyi olur.
Egemen_yesil dedi: Aşk mıdır yüreğimi acıtan yara? Aşk mıdır beni delirten duygu? Aşk mıdır beni hayattan soğutan şey? Ah, keşke olmasa. Genişletmek için tıkla... Devam et yazmaya, yaza yaza daha iyi olur.
Atakan K Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 4.075 Makaleler 2 Çözümler 78 Daha fazla Sistem Özellikleri | Ryzen 5 3600 | GTX 1660 Super | Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2023 #5 Egemen_yesil dedi: Aşk mıdır yüreğimi acıtan yara? Aşk mıdır beni delirten duygu? Aşk mıdır beni hayattan soğutan şey? Ah, keşke olmasa. Genişletmek için tıkla... Yaza yaza daha iyi olur.
Egemen_yesil dedi: Aşk mıdır yüreğimi acıtan yara? Aşk mıdır beni delirten duygu? Aşk mıdır beni hayattan soğutan şey? Ah, keşke olmasa. Genişletmek için tıkla... Yaza yaza daha iyi olur.
Emre Degurechaff Hectopat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 192 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2023 #6 Egemen_yesil dedi: Aşk mıdır yüreğimi acıtan yara? Aşk mıdır beni delirten duygu? Aşk mıdır beni hayattan soğutan şey? Ah, keşke olmasa. Genişletmek için tıkla... Kötü. Daha uğraşman lazım üstüne. Biraz daha düşün bence.
Egemen_yesil dedi: Aşk mıdır yüreğimi acıtan yara? Aşk mıdır beni delirten duygu? Aşk mıdır beni hayattan soğutan şey? Ah, keşke olmasa. Genişletmek için tıkla... Kötü. Daha uğraşman lazım üstüne. Biraz daha düşün bence.
4 485936 Hectopat Katılım 25 Ağustos 2021 Mesajlar 2.548 Çözümler 4 9 Aralık 2023 #7 Kafiye yok kötü.
Ersin Zr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2019 Mesajlar 2.650 Çözümler 11 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2023 #8 Egemen_yesil dedi: Aşk mıdır yüreğimi acıtan yara? Aşk mıdır beni delirten duygu? Aşk mıdır beni hayattan soğutan şey? Ah, keşke olmasa. Genişletmek için tıkla... Çok basit, kelime dağarcığını geliştirmelisin
Egemen_yesil dedi: Aşk mıdır yüreğimi acıtan yara? Aşk mıdır beni delirten duygu? Aşk mıdır beni hayattan soğutan şey? Ah, keşke olmasa. Genişletmek için tıkla... Çok basit, kelime dağarcığını geliştirmelisin