Ayaz1453 Centipat Katılım 17 Ağustos 2024 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2025 #1 Arasından sıyrılır düşüncelerin. Çok susar ama çok konuşur. Bilmez kimsenin kim olduğunu. Bu garip öyledir ki sadece garip. Bu nasıl bir şiir sizce okulda sunulmaya değer mi? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Şubat 2025
Arasından sıyrılır düşüncelerin. Çok susar ama çok konuşur. Bilmez kimsenin kim olduğunu. Bu garip öyledir ki sadece garip. Bu nasıl bir şiir sizce okulda sunulmaya değer mi?
Ardatx2 Hectopat Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 262 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2025 #2 Ayaz1453 dedi: Arasından sıyrılır düşüncelerin. Çok susar ama çok konuşur. Bilmez kimsenin kim olduğunu. Bu garip öyledir ki sadece garip. Bu nasıl bir şiir sizce okulda sunulmaya değer mi? Genişletmek için tıkla... Eğitim düzeyi nedir?
Ayaz1453 dedi: Arasından sıyrılır düşüncelerin. Çok susar ama çok konuşur. Bilmez kimsenin kim olduğunu. Bu garip öyledir ki sadece garip. Bu nasıl bir şiir sizce okulda sunulmaya değer mi? Genişletmek için tıkla... Eğitim düzeyi nedir?
Ayaz1453 Centipat Katılım 17 Ağustos 2024 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2025 #3 Ardatx2 dedi: Eğitim düzeyi nedir? Genişletmek için tıkla... 10. sınıfım biraz küçük yaşlara hitap ediyor gibi duruyor.
Ardatx2 dedi: Eğitim düzeyi nedir? Genişletmek için tıkla... 10. sınıfım biraz küçük yaşlara hitap ediyor gibi duruyor.
Ardatx2 Hectopat Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 262 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2025 #4 Ayaz1453 dedi: 10. sınıfım biraz küçük yaşlara hitap ediyor gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Hayır gayet güzel bir şiir sadece biraz kısa bunu uzatırsan daha iyi olacaktır.
Ayaz1453 dedi: 10. sınıfım biraz küçük yaşlara hitap ediyor gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Hayır gayet güzel bir şiir sadece biraz kısa bunu uzatırsan daha iyi olacaktır.
Ayaz1453 Centipat Katılım 17 Ağustos 2024 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2025 #5 Ardatx2 dedi: Hayır gayet güzel bir şiir sadece biraz kısa bunu uzatırsan daha iyi olacaktır. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim sağ ol.
Ardatx2 dedi: Hayır gayet güzel bir şiir sadece biraz kısa bunu uzatırsan daha iyi olacaktır. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim sağ ol.