Curesto Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Temmuz 2016 Mesajlar 1.579 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Öğrenci 28 Şubat 2021 #1 Merhabalar. Şu aralar sık sık mavi ekran hataları almaya başladım. Hata kodu ise her zaman:"whea_uncorrectable_error" oldu. Dump dosyaları:Minidump.rar Şimdiden teşekkürler.
Merhabalar. Şu aralar sık sık mavi ekran hataları almaya başladım. Hata kodu ise her zaman:"whea_uncorrectable_error" oldu. Dump dosyaları:Minidump.rar Şimdiden teşekkürler.
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.760 Makaleler 63 Çözümler 478 28 Şubat 2021 #2 Curesto dedi: Merhabalar. Şu aralar sık sık mavi ekran hataları almaya başladım. Hata kodu ise her zaman:"whea_uncorrectable_error" oldu. Dump dosyaları:Minidump.rar Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Bu bir donanım hatası inceleyelim. Artı -2 Eksi
Curesto dedi: Merhabalar. Şu aralar sık sık mavi ekran hataları almaya başladım. Hata kodu ise her zaman:"whea_uncorrectable_error" oldu. Dump dosyaları:Minidump.rar Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Bu bir donanım hatası inceleyelim.