SeidEhmedovv Decapat Katılım 9 Haziran 2022 Mesajlar 208 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2023 #1 Arkadaşlar Crystalmark ile test yaparsam sık sık sorun yaşar mıyım? A400 SSD 120 GB.
liveforspeed Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2016 Mesajlar 8.017 Makaleler 1 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2023 #2 Sorun yaşama tarihi biraz biraz erkene gelir sadece bir şey olmaz. Tırt bir ssd sanırım o fazla kurcalama.
Sorun yaşama tarihi biraz biraz erkene gelir sadece bir şey olmaz. Tırt bir ssd sanırım o fazla kurcalama.
Süleyman Pro Hectopat Katılım 2 Kasım 2022 Mesajlar 3.501 Çözümler 3 Yer Yalova Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Serbest meslek erbabi 27 Mart 2023 #3 SeidEhmedovv dedi: Arkadaşlar Crystalmark ile test yaparsam sık sık sorun yaşar mıyım? A400 SSD 120 GB. Genişletmek için tıkla... Bir sorun olacağını sanmıyorum da neden yapıyorsunuz
SeidEhmedovv dedi: Arkadaşlar Crystalmark ile test yaparsam sık sık sorun yaşar mıyım? A400 SSD 120 GB. Genişletmek için tıkla... Bir sorun olacağını sanmıyorum da neden yapıyorsunuz
Miraç Gürbüz Hectopat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 3.880 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2023 #4 SeidEhmedovv dedi: Arkadaşlar Crystalmark ile test yaparsam sık sık sorun yaşar mıyım? A400 SSD 120 GB. Genişletmek için tıkla... SSD'nin diskine C ise C diskine sürekli bir şey yükleyip bir şey silmen ömrünü azaltır onun dışında test zarar vermez.
SeidEhmedovv dedi: Arkadaşlar Crystalmark ile test yaparsam sık sık sorun yaşar mıyım? A400 SSD 120 GB. Genişletmek için tıkla... SSD'nin diskine C ise C diskine sürekli bir şey yükleyip bir şey silmen ömrünü azaltır onun dışında test zarar vermez.
SeidEhmedovv Decapat Katılım 9 Haziran 2022 Mesajlar 208 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2023 #5 Süleyman Pro dedi: Bir sorun olacağını sanmıyorum da neden yapıyorsunuz Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum sıkıntı var mı yok mu görmek istiyorum. liveforspeed dedi: Sorun yaşama tarihi biraz biraz erkene gelir sadece bir şey olmaz. Tırt bir ssd sanırım o fazla kurcalama. Genişletmek için tıkla... Baya arkadaş ucuz ve fiyatına göre kaliteli diye tavsiye etti bilemiyorum.
Süleyman Pro dedi: Bir sorun olacağını sanmıyorum da neden yapıyorsunuz Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum sıkıntı var mı yok mu görmek istiyorum. liveforspeed dedi: Sorun yaşama tarihi biraz biraz erkene gelir sadece bir şey olmaz. Tırt bir ssd sanırım o fazla kurcalama. Genişletmek için tıkla... Baya arkadaş ucuz ve fiyatına göre kaliteli diye tavsiye etti bilemiyorum.
N nexpugnable Centipat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 3.610 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2023 #6 İnsanların genelde sorun yaşadığı bir model kullanıyorsunuz. Hız testi yapmanın pek zararı olmaz.
SeidEhmedovv Decapat Katılım 9 Haziran 2022 Mesajlar 208 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2023 #7 nexpugnable dedi: İnsanların genelde sorun yaşadığı bir model kullanıyorsunuz. Hız testi yapmanın pek zararı olmaz. Genişletmek için tıkla... Günlük kullanımda ne sorun çıkarta bilir en fazla?
nexpugnable dedi: İnsanların genelde sorun yaşadığı bir model kullanıyorsunuz. Hız testi yapmanın pek zararı olmaz. Genişletmek için tıkla... Günlük kullanımda ne sorun çıkarta bilir en fazla?
N nexpugnable Centipat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 3.610 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2023 #8 SeidEhmedovv dedi: Günlük kullanımda ne sorun çıkarta bilir en fazla? Genişletmek için tıkla... Okuma-yazma yapmak diskin ömründen yiyen bir şey. Ancak 3-5 defa test yaptınız diye sıkıntı çıkartmaz.
SeidEhmedovv dedi: Günlük kullanımda ne sorun çıkarta bilir en fazla? Genişletmek için tıkla... Okuma-yazma yapmak diskin ömründen yiyen bir şey. Ancak 3-5 defa test yaptınız diye sıkıntı çıkartmaz.
SeidEhmedovv Decapat Katılım 9 Haziran 2022 Mesajlar 208 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2023 #9 Bu normal mi peki? Arkadaşın A400ü.