Şikayetim var!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

TheKill

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
RPA Developer
Merhaba,
Biraz uzun olacaktı ama kısaca özetleyeyim,
1- Sabah saat 09.46'da Apple zam yaptı. Ben de foruma gelerek konu açıp insanlara haber vermek istedim.
Diğer zam yapmayan sitelerden almak isteyenlerin almalarını sağlamak istedim.
2- Konum açılmadı. Bekledim, sabrettim, halen açılmayınca destek talebinde bulundum. (10.18)
3- Haber başlığı görünce orada farklı moderatör bakıyor ümidi ile orada da konu açtım, onaylanmadı.
4- Saat 11 civarında konular onaylanmaya başlandı. (1 saat 20 dk sonra)
5- Çifte konudan uyarı yedim.
5- Benden önce konu açan olduğu için onun konusunda sitem ettim, uyarı yedim. (sitem: 09.45 konuyu 11'de açanlara selam olsun dedim.)
6- Konum neden onaylanmadı diye konu açtım silindi.
7- Destek talebine halen dönülmedi.
8- Konum açılmadan silinmesine rağmen 2711 saniye beklemek de ayrı bir olay.

Şimdi sizlere soruyorum, hatam neydi? Burası bir forum güncel her şey anlık olarak yansıyor. 1.20 dk çok uzun bir süre değil mi? Sıcak fırsat olsa soğumuş olurdu. (bence alıcılar için sıcak fırsattı.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,
  1. İlk konunuz herhangi bir uyarı verilmeden silindi. Sebebi ise aynı içerikte bir konunun sizinkinden daha önce açılmış olmasıydı. Böyle zam, indirim gibi konulardan bir tane yeter. Aynı zam, indirim vs. için birden fazla konu olmasına gerek yok.
  2. Destek kısmı hızlı cevap alabileceğiniz bir yer değil. 72 saate (duruma göre daha da uzayabilir) kadar sürebilir cevap almanız.
  3. Bu aynı sebepten açtığınız ikinci konu. İlkiyle aynı sebepten silinmişti.
  4. Hayır, aslında konular daha önceden de onaylanıyordu. Fark etmemiş olabilirsiniz.
  5. Evet, ilk konunuzu silmemize rağmen aynısını bir daha açmaya çalıştınız çünkü.
    1. Doğal olarak. Sizin "sitem" dediğiniz şey konuyla alakasız bir mesaj. Uyarı almanız çok normal.
  6. Silindi. Ama nasıl silindi? Size konuyu silerken "Konunuz daha önceden aynı içerikte konular açıldığı için silinmiş." şeklinde bildirim yolladık.
  7. 2. maddede açıklanmıştır.
  8. Kasıtlı yapılan bir şey değil. Normalde 1 saat (3600 saniye) o, arada zaman geçtiği için 2711 saniye görünmüştür. Konunuz onaylansa da onaylanmasa da 1 saatlik bir soğuma süresi oluyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı